U bent hier: Home » Achtergrond

AquaSound Wipod: een goede sound in de badkamer

dinsdag 13 december 2011, geplaatst door Hear+See redactie | 8648 keer bekeken

AquaSound introduceert een professionele BadkamerRadio. Nee, geen badeend waar het geluid krakend uit komt of aan een radiootje die je met een zuignap aan de muur kunt plakken; dit systeem, dat de naam Wipod Music Center draagt, is meer dan een radio alleen.

Het AquaSound Wipod Music Center is een volledig waterdicht muziek systeem. Zo kunt u dit systeem eenvoudig toepassen in de badkamer, maar ook in de sauna of buiten op de veranda of bij jouw buitenspa.

Je slaat de nummers op in de waterdichte afstandsbediening of koppel jouw iPhone of smartphone (via bluetooth) aan dit systeem. Draadloos worden de liedjes naar de receiverbox verzonden; de aangesloten speakers doen de rest.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende muziek systemen. Als je alleen radio wilt luisteren, kun je het beste voor de light versie van dit systeem kiezen. Wil je naast radio ook genieten van je favoriete mp3 muziek, kies dan voor de luxe of pro versie. Deze hebben een geheugen van respectievelijk 1 en 2GB. Dit is voldoende voor het opslaan van zo’n 250 of 500 mp3 bestanden. De communicatie tussen Wipod en receiverbox gaat via bluetooth.

Mocht het interne geheugen in de Wipod te weinig voor je zijn, dan kun je ervoor kiezen om een anderbluetooth compatibel apparaat verbinding met het systeem te laten maken. De Wipod is ook uitgerust met een IR functie. Zo kun je eenvoudig andere IR apparaten bedienen met één afstandsbediening.

Dit systeem is leverbaar in verschillende prijsklassen vanaf 399 tot 519 euro. Kijk voor meer informatie op www.aquasound.nl

Aquasound

 

 

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op dit artikel

Nieuwe gebruiker?

U dient zich te registreren voordat u kunt reageren.

Nu registreren


Verstuur