U bent hier: Home » Interviews

Abonneer u nu op de Hear+See nieuwsbrief

Naam:
E-mail adres:
Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Hear.nl
Laatste Interviews

Audiofanaat: Michiel Romeyn

maandag 12 december 2011, geplaatst door Hear+See redactie | 45909 keer bekeken

In samenwerking met Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audio liefhebber. Deze keer: Michiel Romeyn. Onlangs speelde hij in de miniserie Rembrandt En Ik, waarin hij de rol van de schilder vertolkte. Toch zal de naam van Michiel Romeyn altijd verbonden blijven aan Jiskefet. Daar gaf hij gestalte aan karakters als Oboema, Storm en rocker Tony van Heemschut. Hij is zelfverklaard Beach Boys-fan, maar vindt ook The Black Keys en Rammstein fantastisch. En smaak? Ja, daar valt over te twisten.

Lees meer...

Audiofanaat: Sander de Heer

zondag 13 november 2011, geplaatst door Hear+See redactie | 6632 keer bekeken

In samenwerking met Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audio liefhebber. Deze keer: Sander de Heer. Zijn omgeving was in zijn jeugd niet echt ‘music minded’, maar dankzij een dubbel cassettedeck, Hilversum 3 en zelfgemaakte tapes die hij op schoolfeesten afspeelde, raakte Sander de Heer toch in de ban van de muziek. Die liefde laat hij nog iedere dag horen in zijn programma De Heer Ontwaakt op Radio 2. En thuis achter zijn mengpaneel.

Lees meer...

Audiofanaat: Mei Li Vos

dinsdag 25 oktober 2011, geplaatst door Hear+See redactie | 7548 keer bekeken

In samenwerking met Revolver’s Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audioliefhebber. Deze keer: politica Mei Li Vos. Ze was tot vorig jaar lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Tegenwoordig schrijft, adviseert en spreekt ze over haar specialisaties: de arbeidsmarkt, financiële markten en politiek & samenleving. Ook de liefde voor muziek zit diep, al komt er maar weinig van luisteren met al die werkzaamheden. Die twee dingen gaan namelijk voor haar niet samen. “Muziek is vaak te mooi, het leidt me af.”

Lees meer...

Bassist van Moke: iPod, iPhone, iRag, huh?!

maandag 10 oktober 2011, geplaatst door Hear+See redactie | 6973 keer bekeken

Marcin Felis is bassist in één van Nederlands bekendste bands; Moke. Een introductie is al eigenlijk overbodig, maar voor wie niet bekend is met Moke: ze verzorgen optredens op elk denkbaar festival als Pinkpop en Lowlands, stonden in het voorprogramma van Keane en zijn de vaste band van De Wereld Draait Door. En ja, gadget wereld draait misschien ook wel een beetje door. Er komen steeds meer gadgets, alles heeft weer een andere naam en ja, dan is het niet zo gek dat zelfs Marcin het ook even niet meer weet…

Lees meer...

Audiofanaat: Dennis van der Geest

maandag 19 september 2011, geplaatst door Hear redactie | 6177 keer bekeken

In samenwerking met Revolver’s Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audioliefhebber. Deze keer: Dennis van der Geest. Draaide de judoka vroeger als wereldkampioen zijn tegenstanders dol op de mat, tegenwoordig doet hij dat met zijn platen als dj. Zijn muzikale liefde ontpopte zich in de platenkast van zijn vader’s sportschool, waar stapels met disco-lp’s lagen. “Ik heb er nog steeds een zwak voor.”

Lees meer...

Audiofanaat: Bob Fosko

donderdag 11 augustus 2011, geplaatst door Hear redactie | 2686 keer bekeken

In samenwerking met Revolver’s Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audioliefhebber. Deze keer muzikant, acteur, schrijver, producer, programmamaker en ga zo maar door: Bob Fosko (echte naam: Geert Timmers) Hij is van alle markten thuis. Werkmatig is hij veel met muziek bezig, maar ook privé wil er het nodige geluid door zijn huis schallen. Het liefst in de keuken. Maar er echt voor gaan zitten? Dat doet hij nooit.

Lees meer...

Steffen Morrison twittert met fans via BlackBerry Torch

dinsdag 14 juni 2011, geplaatst door Hear redactie | 2397 keer bekeken

Bij de naam Steffen Morrison gaat er misschien niet 1-2-3 een belletje bij je rinkelen. Maar denk nu eens aan de reclame van Reebok, waarin strakke billen en kuiten geshowd worden onder een zomerse beat. Duidelijk? De zang wordt natuurlijk verzorgd door Steffen!

Lees meer...

Audiofanaat: Floris van Bommel

maandag 16 mei 2011, geplaatst door Hear redactie | 3287 keer bekeken

In samenwerking met Revolver’s Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audioliefhebber. Deze keer: Floris van Bommel. Samen met zijn broers Reynier en Pepijn leidt hij als negende generatie de, sinds 1734 bestaande, schoenenbedrijf Van Bommel. En met zijn eigen lijn brengt hij de nodige rock & roll in de Nederlandse schoeiselwereld. Het komt bijna nooit voor dat er geen muziek klink uit zijn kantoor. “Als ik op mijn werk ben, kan ik op een dag wel vijf keer dezelfde cd luisteren.”

Lees meer...

Audiofanaat: Jules Deelder

woensdag 13 april 2011, geplaatst door Hear redactie | 3350 keer bekeken

In samenwerking met Revolver’s Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audioliefhebber. Deze keer: Jules Deelder. Hij is de Nederlandse belichaming van zowel jazz als vinyl. De nachtburgemeester van Rotterdam raakte al op jonge leeftijd verslingerd aan beide en heeft één van de meest imposante verzamelingen van het land. Misschien niet allemaal op legale wijze verkregen, maar ja, soms wint passie het nu eenmaal van de cashflow.

Lees meer...

Audiofanaat: Björn van der Doelen

vrijdag 11 maart 2011, geplaatst door Hear redactie | 4394 keer bekeken

In samenwerking met Revolver’s Lust for Life presenteren we elke maand een interview met een bekende audio liefhebber. Deze keer: Björn van der Doelen. Hij belandde van de ene entertainmentwereld in de andere. Jarenlang voetbalde hij bij clubs als PSV, NEC en FC Twente, vandaag de dag staat hij op het podium met zijn band Allez Soldaat. Hij is een liefhebber van muziek uit de jaren zestig en zeventig en een echte digibeet. “Een liedje downloaden? Ik zou niet weten hoe dat werkt!”

Lees meer...