U bent hier: Home » Nieuws » Televisie » Televisie Algemeen » TV voor in bad

TV voor in bad

donderdag 24 juli 2008, geplaatst door Hear+See

De waterdichte televisies van het Chinese merk Taka zijn vanaf nu ook beschikbaar in Nederland. SplashVision is importeur en distributeur van het merk en heeft de televisies naar ons land gehaald. De Taka televisies zijn te gebruiken in natte ruimtes zoals in de badkamer, in het zwembad of in de sauna. Verder zijn de televisies ook geschikt om bijvoorbeeld buiten in de tuin te gebruiken. De LCD-schermen in de Chinese televisies komen van LG.Philips.

 

Bij deze televisies kan als extra optie voor een draadloos systeem gekozen worden. Dan kan in en om het huis binnen een straal van zestig meter een filmpje te kijken vanaf je DVD-speler of je kan je digitale zenders er op ontvangen via je decoder. De televisie en aangesloten apparaten via de draadloze verbinding zijn te bedienen met een vochtbestendigde afstandsbediening. De LCD-schermen werken op een spanning van 12Volt. Daarmee kan je het scherm zelfs in het badwater laten vallen.

 

SplashVision heeft diverse modellen beschikbaar en diverse oplossingen. Zo zijn er televisies die kunnen worden ingebouwd, maar er zijn ook portable modellen. De prijzen variëren vanwege de verschillende opties. De goedkoopste waterdichte televisie is 1190 euro.

 


« Vorige nieuwsbericht
Nieuwe Samsung plasma TV`s
Volgende nieuwsbericht »
Ultrasone ondergebracht bij Latham

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur