U bent hier: Home » Nieuws » Televisie » LED Televisies » Philips lanceert nieuwe range 3D led tv’s

Philips lanceert nieuwe range 3D led tv’s

dinsdag 8 maart 2011, geplaatst door Hear+See

Philips lanceert deze week zijn portfolio nieuwe consumentenproducten binnen de categorieën tv, audio/video en multimedia accessoires. Bij de televisies heeft Philips een aantal opmerkelijke verbeteringen doorgevoerd.

9000 serie Smart LED TV
De nieuwe Philips 9000 serie vertoont beelden in een full hd 3D beeldkwaliteit. De 9000 serie Smart LED TV 2011 van Philips berust op dezelfde concepten als die van zijn voorgangers: precisie engineering en audiovisuele technologie, voor een dieper contrast, een scherper detail en een vlotte weergave van de snelste actiebeelden. De 3D Max technologie kan twee miljard pixels per seconde verwerken, om een goede helderheid en scherpte te garanderen.
 
Cinema 21:9 Gold Series
Ook maakt Philips de ultieme bioscoopbeleving beschikbaar voor een groter publiek door zijn portfolio uit te breiden met de Cinema 21:9 Gold Series Smart LED TV. De nieuwe televisie Cinema 21:9 volgt op de lancering van de Cinema 21:9 Platinum Series vorig jaar, de eerste 3D televisie met bioscoop beeldverhouding. De Cinema 21:9 Gold Series moet een comfortabele 3D kijkervaring bieden met scherpe beelden en een lage crosstalk. Met behulp van een lichte passieve 3D bril, gekoppeld aan het 3D gepolariseerde scherm van de Cinema 21:9 Gold Series, zorgt Easy 3D voor een realistische 3D beleving voor het hele gezin.
 
Van 2D naar 3D
Dit jaar brengt Philips op zijn portfolio van 3D tv's een realtime 2D-naar-3D conversie uit. Hierdoor kan je jouw volledige filmcollectie (zelfs oude zwart-witklassiekers) naadloos op het scherm weergeven.
 
Smart TV
De televisies die Philips dit jaar uitbrengt zijn voorzien van één van de meest uitgebreide Smart TV pakketten ooit en worden daarmee bijzonder interactieve mediaportalen voor online content: je kunt muziek, foto’s en video's streamen vanaf je tablet pc, smartphone of laptop, en programma's of films naar believen opslaan op je harddisk. Smart TV van Philips is voortaan beschikbaar op de nieuwe Philips televisies uit de series 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum en Gold.
Bron: Hear + See

« Vorige nieuwsbericht
Sony zendt Wimbledon live in 3D uit
Volgende nieuwsbericht »
Bel Canto's C5i maakt muziek van nullen en enen

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur