U bent hier: Home » Nieuws » Portable » Portable Accessoires » Het nieuwerwetse fietsen - op stap met je Galaxy Tab

Het nieuwerwetse fietsen - op stap met je Galaxy Tab

maandag 3 oktober 2011, geplaatst door Hear+See

Een dagje fietsen; menig Nederlander doet het wel eens. Leuk om eens in een andere omgeving te zijn, maar minder leuk dat je elke keer op de plattegrond moet kijken. Met je smartphone in de hand kom je al heel ver, maar Samsung heeft misschien ook wel een hele interessante oplossing bedacht.

Samsung onthult namelijk een op maat gemaakte fiets voor de Galaxy Tab 10.1. Fabrikant 14 Bike Co ontwikkelde een racefiets met Tablet houder. De Tab houder is ontworpen door Formule 1 fabrikanten, is super licht 125 gram en is compleet met een super sterke premium afwerking.

De met de hand gemaakte fiets heeft een opvallend zwart/wit uiterlijk. De afneembare Tab houder is aan het driehoekige frame gemaakt. Vanaf de foto ziet het er niet easy uit om fietsroutes te bekijken, maar volgens Samsung is de Galaxy Tab 10.1 gemakkelijk te gebruiken tijdens het rijden. Toepassingen zoals dashboards tracking kilometers, route planners en reparatie instructies, kunnen worden gedownload van de Android Market - een handige toevoeging voor elke fietser.

Samsung heeft nog niet bekend gemaakt waar de fiets verkocht zal worden. Een adviesverkoopprijs is eveneens onbekend.
Bron: Hear + See

« Vorige nieuwsbericht
Elektor viert Gouden Jubileum op ElektorLive evenement
Volgende nieuwsbericht »
iPad 2 met abonnement verkrijgbaar bij Phone House

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur