U bent hier: Home » Nieuws » Portable » Portable Accessoires » Belkin lanceert accessoires voor de iPhone 4S

Belkin lanceert accessoires voor de iPhone 4S

zondag 9 oktober 2011, geplaatst door Hear+See

Je kon er op wachten; de nieuwe iPhone is gepresenteerd dus er worden nu tal van accessoires voor het toestel uitgebracht. Belkin doet mee met de hype en komt met een geheel nieuwe lijn met etuis, beschermfolies en armbanden voor de nieuwe iPhone 4S, maar ook voor de iPod touch. De nieuwe accessoires van Belkin zijn geïnspireerd door de natuur, stadsgezichten, snoepkleuren en sportmateriaal.

Essential etuis
Essential etuis bieden meer substantiële bescherming zonder iets aan de stijl te veranderen of meer ruimte in te nemen. Beschikbaar in verschillende stijlen; bestaat de essential lijn uit een standaard etui en voegt stijl en persoonlijkheid toe met verschillende kleuren en afwerkingen. Van grappig en helder tot minimalistisch en slank. De Essential etuis bevatten:

• De Essential 010, voor de iPhone 4S het F8Z889 type en de F8W007 is geschikt voor de iPod touch. Gemaakt van stevig TPU materiaal tegen schokken en stoten, met een geribbeld design met glanzende en matte afwerking. Beide varianten te koop in het zwart voor 18 euro.

• De Essential 023, voor de iPhone 4S het F8W034 type in het blacktop/whiteout en de F8Z652 is geschikt voor de iPod touch. Laatstgenoemde uitvoering is alleen in het zwart/transparant verkrijgbaar. Gemaakt van siliconen materiaal voor flexibele grip en bescherming, zonder gewicht toe te voegen.  Beide uitvoeringen worden voor 15 euro verkocht. 

Emerge etuis
De Emerge etui heeft een subtiele uitstraling en is gemaakt van beschermende materialen.

• De Emerge 021, voor de iPhone 4S het F8Z862 type. In geëtst polycarbonaat met zeefdruk voor een een sportief gevoel. Alleen beschikbaar in het portrood voor een prijs van 20 euro.

Bump etui
Deze Bump etui is stevig genoeg om bescherming te bieden tegen stoten en krassen, en heeft tevens een textuur voor een betere grip. Dit etui is geschikt voor ouders die kinderen met hun iPod laten spelen of gamers die extra grip nodig hebben.

• De Bump 022 is alleen voor de iPod touch beschikbaar als typenummer F8W003. In een transparante, matte afwerking te koop in drie kleuren: Lichtlimoen, Veilig oranje en Fonteinblauw. Adviesprijs is 18 euro.

Max etuis
Geschikt voor mensen die veel reizen. De Max collectie bevat een gelaagd ontwerp dat bestand is tegen slijtage die ontstaat door dagelijks gebruik. Max etuis hebben een transparante buitenkant, zodat de lagen zichtbaar zijn en hebben hierdoor een ruig en stevig uiterlijk.

• De Max 008 is met het typenummer F8Z826 voor de iPhone 4S beschikbaar; F8W015 is een voor de iPod touch. De etui voor de iPhone 4S is beschikbaar in twee kleuren: Overcast, Blacktop en de iPod variant is er in Blacktop/Lichtlimoen. Adviesprijs 25 euro.

Meta etuis
De Meta ontwerpen zijn geïnspireerd door kunst, architectuur en stadsgezichten. De polycarbonaat structuur ligt stevig in de hand en het metalen design voegt extra stijl en kracht toe. De Meta etuis zijn beschikbaar in verschillende stijlen en hebben allemaal grafische patronen die extra textuur toevoegen.

• De Meta 018 (F8W010) is er alleen voor de iPod touch voor een prijs van 25 euro. Het is een polycarbonaat etui met metallic en geëtste afwerking met vlammendesign voor toegevoegde dimensionale lagen. Hij is er in één kleur: Blacktop.

• De Meta 028 (F8Z820) is er alleen voor de iPhone 4S voor een prijs van 20 euro. De polycarbonaat buitenkant met metallic plaat is beschikbaar in twee kleuren: Whiteout, Blacktop

• De Meta 030 (F8Z864) is eveneens voor 20 euro te koop en past alleen op de iPhone 4S. Polycarbonaat structuur met metallic plaat voor geborsteld metalen textuur, subtiel wafelpatroon met matte en glanzende afwerking. Beschikbaar in twee kleuren: Whiteout en Blacktop

Sportarmbanden
Belkins laatste lijn armbanden voor zowel de iPhone 4S als de iPod touch, zijn geschikt voor actieve mensen. Of je nu rent, fietst of naar de fitnesszaal gaat. De armbanden zijn ontworpen voor zware fysieke trainingen en bieden comfort en flexibiliteit. Voor zowel binnen als buiten. De nieuwe armbanden zijn beschikbaar in opvallend sportief zwart en geel.

• De ProFit Convertible Armband voor de iPhone 4S is er met typenummer F8Z849. De iPod touch is er als F8W017. De etui kan worden vastgemaakt aan de armband. Een plastic hoes voorkomt dat het apparaat in aanraking komt met zweet. De armband is gemaakt van neopreen, synthetische en Velcro merkmaterialen voor maximale flexibiliteit. Adviesprijs 30 euro.

• De EaseFit Sport Armband voor iPhone 4S heet F8Z894;  voor de iPod Touch wordt hij F8W019 genoemd. De plastic hoes voorkomt dat het apparaat in aanraking komt met zweet en hij heeft een vakje voor sleutels voor tijdens het trainen. De armband is gemaakt van neopreen, synthetische en Velcro merkmaterialen voor maximaal comfort en flexibiliteit. Adviesprijs is 25 euro.
Bron: Hear + See

« Vorige nieuwsbericht
The sky is the limit voor deze portable radio
Volgende nieuwsbericht »
Snel al je vrienden informeren met een videoboodschap


Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur