U bent hier: Home » Nieuws » Audio » Muziekservers » Pioneer combineert het; AirPlay en high-res audio

Pioneer combineert het; AirPlay en high-res audio

woensdag 4 januari 2012, geplaatst door Hear+See

Muziekliefhebbers willen van hun audiocollectie genieten uit hun muziekbibliotheek, maar ook online. En dat aan de beste geluidskwaliteit die er bestaat. Met deze eis in het achterhoofd ontwikkelde Pioneer netwerkaudiospelers die de luisteraar een hele nieuwe ervaring moet geven. Hun grote troef? “Je kunt muziekbestanden spelen vanaf elke denkbare opslaglocatie (pc, NAS, HDD, iPod/iPhone/iPad of usb geheugen) én naar internetradio luisteren van over de hele wereld", zegt Ronald De Wilde, PR Manager van Pioneer Benelux.

De twee nieuwe netwerkaudiospelers N-50 en N-30 ondersteunen AirPlay van Apple. Tevens kun je er muziekbestanden van verschillende bronnen en bestandsformaten mee afspelen, zoals hogeresolutie-audio van 192 kHz/24 bit.

"Voor de N-50 integreerden we bovendien asynchrone usb dac functionaliteit en DSP-verwerking. In combinatie met geselecteerde componenten en ontwerpdetails zorgen we er zo voor dat de veeleisende audiofiel waar voor zijn geld krijgt", zo besluit Ronald zijn verhaal.

Beschikbaarheid
De Pioneer N-30 en N-50 netwerkaudiospelers zijn verkrijgbaar in zwart en zilverkleur. De vastgestelde verkoopprijzen bedragen gemiddeld 449 euro voor het eerste exemplaar en 649 euro voor de Pioneer N-50.
Bron: Hear + See

« Vorige nieuwsbericht
Buizenelektronica webinar met Menno van der Veen
Volgende nieuwsbericht »
Jouw foto's als Hollywood blockbuster

Klinkt goed, maar speelt ie ook gapless, zoja dan ben ik wel bereid de mn squeezebox naar de slaapkamer te verhuizen
hebbedingetje op 04 januari 2012 19:02

kan je hiermee spotify streamen?
johan peeters op 06 januari 2012 10:53


Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur