Audeze. De weergave is helder, puntig en opzwepend. Net als de Aud" />

Audeze LCD-X

€1.499,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Informeer naar de levertijd

De Audeze LCD-X is prijstechnisch de ideale middenweg tussen de LCD-2 en LCD-3, maar is nog het beste te vergelijken met de uitmuntende LCD-XC. Deze headphone heeft dezelfde gevoelige planar-magnetic die gevoeliger is dan bij de LCD-2 en LCD-3, wat ervoor zorgt dat met minder vermogen toch een vol en overtuigend geluidsbeeld wordt neergezet. Ideaal voor mobiele apparaten dus! Daarnaast voorziet de LCD-X je van een nog neutralere weergave van je muziek dan de XC. Het gemak waarmee deze Audeze muziek weergeeft is erg bijzonder. Qua leven, ritme en timing zou je haast denken naar een Grado te luisteren. Daar bovenop komen nog de befaamde Audeze-kwaliteiten als frequentiebereik, bouwkwaliteit en draagcomfort.
De LCD-X is een open model, waardoor je minder afgesloten bent van je omgeving. Dit zorgt voor minder druk op de oren en geluid dat meer open is dan bij de gesloten LCD-XC. Een groot voordeel van de Audeze hoofdtelefoons is de mogelijkheid de kabel makkelijk los te koppelen en te vervangen. De standaard kabel voldoet prima, maar kan niet tippen aan de hoge kwaliteit kabels van bijvoorbeeld Nordost. Als je op zoek bent naar een stap tussen de LCD-2 en de LCD-3 is deze uitblinker van Audeze absoluut aan te raden. Kom gerust eens langs op ons kantoor om ze allemaal te beluisteren!

| Cor Thiry 25-07-2018 12:03

Wat een beauty van een beest! Een pre ten opzichte van de LCD-2 en LCD-3 is, dat de LCD-X makkelijk is aan te sturen door portable spelers. Een lust voor oog en oor, deze X! Grote klasse!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen