Beyerdynamic Custom One Pro

Katoenen Mondmasker met Neusbrug – Wasbaar – Niet medische mond kapjes – Donker Blauw
De meeste mondkapjes hebben 1 formaat, terwijl vrijwel ieder hoofd anders is. Dit zorgt er vaak voor dat mondkapjes niet prettig zitten.

Om dit probleem op te lossen hebben wij deze verstelbare mond kapjes.
Deze mond maskers zijn in grootte verstelbaar door middel van een stevig verstel schuifje op de elastieken die om de oren worden geplaatst. Zo wordt ook het dragen van een mond masker toch comfortabel.
In tegenstelling tot andere katoenen mondkapjes hebben ze ook een vormbare neusbrug aan de bovenzijde van de mond kapjes. Daardoor zijn ze geschikt voor mannen en vrouwen.

Dit zorgt ervoor dat het mondkapje goed aansluit op de neus, wat de effectiviteit ervan sterk verbetert. Daarnaast zorgt deze vormbare neusbrug ervoor dat (zonne)bril dragers bijna geen beslagen glazen meer krijgen.

Ten slotte hebben we gedacht aan een goede pasvorm/ vormgeving, zodat het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer je niet alleen behoedt voor een boete, het ziet er ook nog eens stijlvol uit.
Deze variant heeft een permanent, wasbaar filter tussen de katoen lagen.Maar er is ook een vakje binnen waarbij je zelf filters kunt inschuiven aan de binnenzijde.De filters PM2.5 zijn bij ons ook te kopen.Onze maskes zijn te bestellen in 5 verschillende kleuren:- grijs- donker blauw- zwart- bordeaux
Onze maskers zijn:✔ wasbaar✔ 100% katoen✔ verstelbaar✔ met een extra vakje voor extra filter✔ geschikt voor manen en vrouwen✔ comfortabelBlijf gezond! Bescherm jezelf en andere!

Laatste update op 4 oktober 2023 03:11