Merken

Prijs instellen

Max
Astell & Kern A&ultima SP1000
QUICK SHOP
A&ultima SP1000
Is alleen het beste goed genoeg? Dan kan je de Astell & Kern AK380 niet aan je voorbij laten gaan. We wisten niet dat het nog beter kon, maar wat is deze speler bizar goed! Absoluut een volwaardige update voor AK240-bezitters. Ook de accessoires die er aa
€3.999,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Astell & Kern

Astell & Kern maakt digitale audiospelers van zeer hoge kwaliteit. We durven het geen MP3-spelers te noemen, want deze apparaatjes presteren het beste met high-res-audio zoals FLAC of DSD.

De spelers van Astell & Kern zijn gemaakt van de beste componenten en halen elke detail en iedere nuance in je favoriete muziek naar boven. Astell & Kern is een merk van iRiver, een fabrikant die al langer bekend staat om audiospelers met een prima geluidskwaliteit.

Alle know-how die in deze Astell & Kern audiospelers zit is gericht op het zo zorgvuldig mogelijk weergeven van muziek. Daarnaast zijn de kleine spelers een lust voor het oog. Ze zijn compact, voorzien van touchscreens en voelen ontzettend solide aan. Alle spelers worden gefreesd uit één stuk aluminium, een kostbaar en tijdrovend proces. De special editions van rvs en koper zijn helemaal apart. Echt uniek!

Alle audiospelers van Astell & Kern zijn voorzien van ingebouwd geheugen, maar zijn op te waarderen met een micro-sd geheugenkaart. Hierdoor kan je 1000-en CD's meenemen in superieure kwaliteit. Daarnaast zijn met de AK Ripper CD's gemakkelijk in het geheugen te laden.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »