Merken

Prijs instellen

Max
Bowers & Wilkins PX
QUICK SHOP
PX
€399,00
P9
QUICK SHOP
P9
De B&W P9 is het beste wat Bowers & Wilkins te bieden heeft. Een perfecte afgewerkte hoofdtelefoon in stijlvol zilver, afgewerkt met soepel bruin leer. En niet alleen de looks zijn top! Ook de klank laat weinig te wensen over.
€899,00
Bowers & Wilkins P3 Series 2
QUICK SHOP
P3 Series 2
De B&W P3 Series 2 is een compacte on-ear hoofdtelefoon. Dankzij het soepele vouw-mechanisme is dit niet alleen op je hoofd een compact model, ook in je tas neemt de Bowers & Wilkins P3 weinig ruimte in. Zo is het de perfecte reisgenoot die je altijd bij
€149,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins, of afgekort B&W, is een van de grondleggers van de moderne hifi. Geen wonder dat we erg blij zijn dit mooie merk te mogen voeren. De luidsprekers van B&W zijn indrukwekkend en gelden voor velen als een ultieme referentie.

Gelukkig blijven de B&W hoofdtelefoons niet achter. Perfect afgewerkt met leer en chroom zijn dit stuk voor stuk pareltjes die je niet snel af zult zetten. Het gamma begint bij de B&W P3 hoofdtelefoon en loopt door tot de machtige Bowers & Wilkins P9. Welke te kiezen? Dat hangt vooral van je budget af. B&W maakt in ieder geval geen slechte hoofdtelefoons, dus je kunt altijd een mooi gebalanceerd sound verwachten.

Lees meer Lees minder