Merken

Prijs instellen

Max
Chord Electronics Mojo
QUICK SHOP
Mojo
De Chord Mojo is een kleine versterker met USB-DAC aan boord. Wat betreft geluidskwaliteit en gebruiksgemak is dit dé dac/amp van dit moment. Niet de goedkoopste, wel de moeite waard als je iets zoekt waar je jaren mee vooruit kunt. Bouwkwaliteit, geluids
€499,00
Chord Electronics Qutest
QUICK SHOP
Qutest
De Chord Qutest is de standalone dac met de beroemde FPGA-chips van de Chord Hugo 2. 
€1.395,00
Chord Electronics TToby
QUICK SHOP
TToby
De Chord TToby is de versterker die hoort bij de Chord Hugo TT hoofdtelefoonversterker. Samen heb je een ultieme set waarmee je zowel je hoofdtelefoon als je luidsprekers tot grote hoogten kunt stuwen.De TToby heeft een vermogen van 100 watt per kanaal vo
€3.499,00
Chord Electronics Hugo 2
QUICK SHOP
Hugo 2
De Chord Hugo is met stip de beste mobiele versterker en dac. Wat je ook op de Hugo (you-go) aansluit, het klinkt altijd voortreffelijk.
€2.190,00
Chord Electronics Poly
QUICK SHOP
Poly
Met de Chord Poly maak je van een Chord Mojo een complete audiospeler. De Chord Poly is een compacte toevoeging voor de Mojo die een sd-kaartlezer, Bluetooth-ontvanger, Wifi en DNLA-server combineert.
€599,00
Chord Electronics Mojo Case
QUICK SHOP
Mojo Case
Mooie strakke case voor je <a href="https://hdphns.com/chord-mojo.html"><strong>Chord Mojo</strong></a>. Deze case klap je om de Mojo heen waarna de Mojo bedienbaar blijft, maar toch veilig in deze mooie case. Origineel Chord, dus topkwaliteit.
€85,00
Chord Electronics Mojo Cable Pack
QUICK SHOP
Mojo Cable Pack
Verzameling kabels voor de Chord Mojo.
€89,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Chord Electronics

Chord Electronics is de leidende fabrikant als het gaat om DACs. Met hun zelf geschreven FPGA-chips verslaan ze de concurrentie op hun sloffen. In Chord-producten vind je dus geen chips die zo van de plank getrokken zijn! Hierdoor is Chord in staat om de omzetting van digitaal naar analoog met een buitengewone precisie uit te voeren. Hierbij focust Chord vooral op timing.

Het niveau van een Chord DAC is ongekend. Of het nou de kleine Mojo of de fors geprijsde Dave is, allemaal presteren ze flink beter dan hun directe concurrentie. Het is dan ook niet gek dat Chord de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Lees meer Lees minder