1
2
3

Merken

Prijs instellen

Max
Fiio X5 3rd Gen.
QUICK SHOP
X5 3rd Gen.
De Fiio X5 Mark III. Ten opzichte van de vorige generatie zijn er talloze verbeteringen. Zo is het scherm inmiddels een touchscreen en draait de X5 op Android 5.1.
€299,00
Sale
Fiio X1II
QUICK SHOP
X1II
De 2e generatie van de Fiio X1. Een ware klassieker, maar in een nieuw gelikt jasje! De Fiio X1ii (of X1 2nd Generation) is een meestwerk. Een nieuw scrollwiel, meer functies, een beter scherm en een mooiere behuizing.
€119,00 €99,00
Fiio M9
QUICK SHOP
M9
De Fiio M9 is dé nieuwe DAP van Fiio.
€349,00
Fiio M3K
QUICK SHOP
M3K
Voordelig, maar wél met een prima geluidskwaliteit. Fiio bewijst dat het kan met de M3K.
€79,00
Fiio Q1 Mark II
QUICK SHOP
Q1 Mark II
De Fiio Q1 is een compacte DAC/AMP die perfect samenwerkt met je laptop of smartphone.
€119,00
Fiio i1
QUICK SHOP
i1
De Fiio i1 is de versterker die we graag zelf bedacht hadden. Met een simpele Lightning plug sluit je zonder moeite deze kleine DAC/AMP aan op je iPhone of iPad. De Fiio i1 hoef je niet op te laden, het kleine beetje power wat deze versterker nodig heeft
€49,95
Fiio X3 3rd Gen.
QUICK SHOP
X3 3rd Gen.
De Fiio X3 Mark III heeft het allemaal. Bluetooth 4.1, native ondersteuning voor DSD, de nieuwste generatie touchwheel, een kaartslot dat tot 256GB ondersteunt en dat allemaal in een strakke en dunne behuizing.
€199,00
Fiio M7
QUICK SHOP
M7
De Fiio M7 heeft alles wat je kunt bedenken: een touchscreen, hi-res playback, een uitstekende geluidskwaliteit en zelfs een FM-radio.
€249,00
Fiio A1
QUICK SHOP
A1
De Fiio A1 is de opvolger van de populaire Fiio E5 en E6. Fiio is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van hoofdtelefoonversterkers en audiospelers. Dit is in alle opzichten te zien aan de A1. Een gelikte behuizing, die de indruk
€34,95
Fiio E10k
QUICK SHOP
E10k
Op zoek naar de beste DAC/AMP voor bij je laptop of pc? Zoek dan niet verder, niets verslaat de Fiio E10k!De stap naar head-fi heaven was nog nooit zo klein. Plug de Fiio in je computer met de meegeleverde USB-kabel of een van de upgrade-kabels van Audioq
€89,95
Fiio K3
QUICK SHOP
K3
Hij komt er aan, de Fiio K3 hoofdtelefoonversterker met dac. We hebben 'm al getest en het is weer een pareltje!
€99,99
Fiio A5
QUICK SHOP
A5
De Fiio A5, een ware krachtpatser maar met een zachte kant. Meer power dan je ooit nodig zult hebben om zelfs de moeilijkste hoofdtelefoon aan te sturen, maar wel met een ongekende finesse. Met de Fiio A5 heb je echt het beste van twee werelden.
€139,00
Fiio X7ii met AM3A
QUICK SHOP
X7ii met AM3A
De Fiio X7 Mk. 2 is de topper van de Fiio range. 
€649,00
Fiio F9 PRO
QUICK SHOP
F9 PRO
De Fiio F9 PRO gaat verder waar de normale F9 ophoudt. Een volle sound, volledig in balans. Genieten van muziek was nog nooit zo voordelig.
€159,00
Fiio K5
QUICK SHOP
K5
De Fiio K5 is een hoofdtelefoonversterker voor op je bureau, maar met een speciale twist. De K5 heeft geen ingebouwde dac, maar gebruikt hiervoor je Fiio audiospeler. Zodra je de speler in de dock aan de bovenzijde klikt werkt dit gelijk. Je kunt de Fiio
€139,00
Fiio HB1
QUICK SHOP
HB1
Mooie stevige case van Fiio om je oordoppen veilig in te bewaren.
€12,99
Fiio F9
QUICK SHOP
F9
De Fiio F9 in-ear hoofdtelefoon is een feest voor de zintuigen. Niet alleen klinken deze oordoppen heerlijk, ze zitten ook heerlijk en zijn prachtig afgewerkt.
€119,00
Fiio A3
QUICK SHOP
A3
De Fiio A3 is de eerste hoofdtelefoonversterker van Fiio die een nieuwe naam heeft gekregen. De A staat in dit geval voor amplifier, het getal voor de positie in de line-up. De Fiio A3 is gelijk aan de Fiio E11k, maar nu ook verkrijgbaar in zilver! De uit
€79,00
Fiio Q5
QUICK SHOP
Q5
De gloednieuwe Fiio Q5.
€419,00
Fiio BTR3
QUICK SHOP
BTR3
De Fiio BTR3 is een kleine bluetooth-ontvanger en koptelefoonversterker. Hiermee maak je gemakkelijk elke koptelefoon draadloos.
€79,95
Fiio uBTR
QUICK SHOP
uBTR
De Fiio uBTR is een handige Bluetooth ontvanger waarmee je elke koptelefoon draadloos maakt.
€29,90
1
2
3
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Fiio

Fiio is een Chinese fabrikant met een uitgebreid assortiment aan audiospelers, hoofdtelefoonversterkers en aanverwante accessoires. Fiio hoofdtelefoonversterkers verhogen de geluidskwaliteit aanzienlijk.

Fiio timmert al tien jaar aan de weg als zelfstandige fabrikant en dat is duidelijk te zien in de kwaliteit van de producten. De afwerking en geluidskwaliteit zijn haast on-Chinees goed. We durven dan ook zonder problemen twee jaar garantie te geven op alle Fiio-producten.

De audiospelers van Fiio zijn op dit moment behoorlijk populair. Dat is niet gek als je bedenkt dat er eigenlijk geen alternatieven zijn! Een Fiio X1 klinkt al beter dan de welbekende iPod, terwijl spelers van de Fiio X5ii en Fiio X7 een geluidskwaliteit leveren die veel ervaren audiofielen verbaast. Fiio levert voor alle spelers accessoires, zoals lederen hoezen en kabels. Alle spelers zijn te verbeteren door het toevoegen van een externe Fiio hoofdtelefoonversterker. Niet nodig, maar overal is aan gedacht!

De hoofdtelefoonversterkers van Fiio zijn vriendelijke geprijsde verstekers. Ze zijn klein van formaat, maar leveren grootse prestaties. Het meest makkelijk inzetbaar is een analoge versteker zoals de Fiio A3. Wil je bijvoorbeeld je iPhone of computer aansluiten? Dan is een versterker met USB-DAC aan te raden. Alle versterkers met DAC worden geleverd met een USB-kabel.

Lees meer Lees minder