Fiio

Fiio is een Chinese fabrikant met een uitgebreid assortiment aan audiospelers, hoofdtelefoonversterkers en aanverwante accessoires. Fiio hoofdtelefoonversterkers verhogen de geluidskwaliteit aanzienlijk.

Fiio timmert al tien jaar aan de weg als zelfstandige fabrikant en dat is duidelijk te zien in de kwaliteit van de producten. De afwerking en geluidskwaliteit zijn haast on-Chinees goed. We durven dan ook zonder problemen twee jaar garantie te geven op alle Fiio-producten.

De audiospelers van Fiio zijn op dit moment behoorlijk populair. Dat is niet gek als je bedenkt dat er eigenlijk geen alternatieven zijn! Een Fiio X1 klinkt al beter dan de welbekende iPod, terwijl spelers van de Fiio X5ii en Fiio X7 een geluidskwaliteit leveren die veel ervaren audiofielen verbaast. Fiio levert voor alle spelers accessoires, zoals lederen hoezen en kabels. Alle spelers zijn te verbeteren door het toevoegen van een externe Fiio hoofdtelefoonversterker. Niet nodig, maar overal is aan gedacht!

De hoofdtelefoonversterkers van Fiio zijn vriendelijke geprijsde verstekers. Ze zijn klein van formaat, maar leveren grootse prestaties. Het meest makkelijk inzetbaar is een analoge versteker zoals de Fiio A3. Wil je bijvoorbeeld je iPhone of computer aansluiten? Dan is een versterker met USB-DAC aan te raden. Alle versterkers met DAC worden geleverd met een USB-kabel.

Pagina 1 van 3