Merken

Prijs instellen

Max
Focal Utopia
QUICK SHOP
Utopia
De Focal Utopia is niet alleen het absolute topmodel van <a href="https://www.hear.nl/brands/focal/"><strong>Focal</strong></a>, het is ook een van de beste hoofdtelefoons ooit gemaakt.
€3.999,00
Focal Sphear S
QUICK SHOP
Sphear S
De Focal Sphear S is een mooi vormgeven in-ear hoofdtelefoon van de Franse fabrikant Focal. Dat er in dit geval niet met de Franse slag is gefabriceerd is wel duidelijk: prachtig afgewerkt aluminium voert de boventoon. Over de geluidskwaliteit kunnen we k
€99,00
Focal Elegia
QUICK SHOP
Elegia
De Focal Elegia is een van de beste gesloten hoofdtelefoons van dit moment. Bestel 'm nu bij Hear
€899,00
Focal Clear
QUICK SHOP
Clear
De Focal Clear is misschien wel de gulden middenweg als het gaat over de hoofdtelefoons van Focal.
€1.499,00
Focal Elear
QUICK SHOP
Elear
De Focal Elear is een speciale hoofdtelefoon. Comfortabel, mooi afgewerkt en heerlijk klinkend. Gedetailleerd zonder vermoeiend te zijn, met een mooie vloeiende sound. Echt een pareltje!
€999,00
Focal Stellia
QUICK SHOP
Stellia
De Focal Stellia is een van de beste gesloten hoofdtelefoons van dit moment. Zoek je de perfecte hoofdtelefoon en wil je daar overal van genieten? Kijk dan niet verder!
€2.999,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Focal

De nieuwe Focal Elear en Utopia zijn een welkome verrassing. Niet eerder kwam een merk ineens met hoofdtelefoons van dit kaliber op de markt. De carbon constructie zorgt voor lichtgewicht hoofdtelefoons, wat een positief effect heeft op het draagcomfort.

 

Focal staat bekend op de prachtige speakers die ze bouwen. Niet toevallig draagt ook de beste Focal speaker de naam Utopia. Nu hebben ze al die kennis in hun hoofdtelefoons verwerkt. Het resultaat is om te smullen. De Focal Utopia is een van de beste hoofdtelefoons ooit gemaakt. 

Lees meer Lees minder