Merken

Prijs instellen

Max
Sale
V-Moda Crossfade Wireless 2
QUICK SHOP
Crossfade Wireless 2
Wat is er beter dan de V-Moda Crossfade Wireless? De V-Moda Crossfade Wireless 2 natuurlijk! V-Moda heeft voor deze nieuwe versie behoorlijk wat kleine verbetering doorgevoerd. Een mooie evolutie dus!
€329,00 €239,00
Sale
V-Moda Crossfade 2 Wireless Codex Edition
QUICK SHOP
Crossfade 2 Wireless Codex Edition
Wat is er beter dan de V-Moda Crossfade Wireless? De V-Crossfade 2 Wireless Codex Edition natuurlijk! V-Moda heeft voor deze nieuwe versie behoorlijk wat kleine verbetering doorgevoerd. Een mooie evolutie dus!
€369,00 €299,00
Sale
V-Moda Crossfade M-100
QUICK SHOP
Crossfade M-100
Met de V-Moda Crossfade M-100 haal je een van de betere hoofdtelefoons in huis. Geen plastic gedoe of een dun geluid, gewoon zware kwaliteit waar je jaren plezier van hebt. De V-Moda M-100 is gemaakt van metaal, leer en nog meer metaal. Dat ziet er niet a
€249,00 €180,00
Sale
V-Moda Crossfade Wireless
QUICK SHOP
Crossfade Wireless
Een strakke V-Moda Crossfade, maar dan Wireless! Wie wil dat nou niet? De perfect alleskunner. Stevig, compact op te vouwen, draadloos en met een flinke bass.
€299,00 €149,00
V-Moda BoomPro
QUICK SHOP
BoomPro
Door de V-Moda BoomPro kan je nu ook bellen en gamen met je V-Moda hoofdtelefoon.
€28,00
Sale
V-Moda ZN
QUICK SHOP
ZN
De V-Moda ZN klinkt heerlijk. Neutraal met wat extra bass, precies zoals de V-Moda dat altijd doet. Niet overdreven, gewoon lekker.
€179,00 €149,00
Sale
V-Moda XS
QUICK SHOP
XS
De V-Moda XS is een draagbare knaller met een relaxte sound. Geen vermoeiende high-end, maar gewoon een uitstekende hoofdtelefoon met een warme klank.
€179,00 €152,00
V-Moda XL Oorkussens
QUICK SHOP
XL Oorkussens
Upgrade je V-Moda M-100 en V-moda Crossfade Wireless met deze XL oorkussens van memory foam!
€19,95
V-Moda CoilPro hoofdtelefoonkabel
QUICK SHOP
CoilPro hoofdtelefoonkabel
De V-Moda CoilPro hoofdtelefoonkabel is de perfecte kabel voor je V-Moda hoofdtelefoon. Zeker voor de DJ's onder ons is de kabel echt onmisbaar.
€29,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

V-Moda

V-Moda hoofdtelefoons zijn fun klinkende hoofdtelefoons met een uitstekende bouwkwaliteit. Alle modellen zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en klinken lekker vol. Ben je op zoek naar een hoofdtelefoon die je overal mee naar toe kunt nemen, die altijd lekker klinkt, stevig is en er ook nog goed uit ziet? Dan is V-Moda zonder twijfel het antwoord. 

De hoofdtelefoons van V-Moda kenmerken zich onder andere door de hoge kwaliteit van de afwerking. Vrijwel alle onderdelen zijn gemaakt van metaal, weer eens wat anders dan het plastic wat de concurrentie veelal gebruikt. Hierdoor is niet alleen de constructie erg duurzaam, het zorgt er ook voor dat je je V-Moda hoofdtelefoon goed kunt gebruiken als DJ hoofdtelefoon. Het zware gebruik wat daarmee samenhangt is geen enkel probleem. Als klap op de vuurpijl zorgt het gebruik van metaal er ook nog voor dat het milieu wordt gespaard omdat alles te recyclen is.

Daarnaast is de geluidskwaliteit top. Dat V-Moda uitstekende drivers gebruikt hoor je goed wanneer een losse hoofdtelefoonversterker wordt aangesloten. Dan blijkt pas echt wat deze compacte hoofdtelefoons in huis hebben! De sound van V-Moda is vol, met een lekkere bass. De bass-heads onder ons zullen zeker tevreden zijn met de sound, maar ook liefhebbers van een meer neutrale sound worden niet teleurgesteld. Er is namelijk behoorlijk wat definitie aanwezig door het hele bereik. Geen wollige bass dus, maar erg strak laag in een net wat grotere dosis dan normaal. V-Moda heeft een uitstekend staaltje werk verricht. 

V-Moda is opgericht door Val Kolton in Los Angeles. In 2016 is V-Moda overgenomen door het Japanse Roland, bekend van onder andere de TR-808 en 909 synthesizers. Wat de toekomst gaat brengen is ontzettend spannend, want Roland heeft aangekondigd flink wat plannen met V-Moda te hebben.

Lees meer Lees minder