Comply T-serie Foam Tips

€25,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Op zoek naar meer isolatie, comfort en gemak? Dan moet je de foamies van Comply zeker eens proberen. Deze foam tips worden gemaakt van superzacht memory foam en vormen zich door de warmte helemaal naar je oren.

  • Gemaakt van superzacht memory foam, dus supercomfortabel!
  • Perfecte afdichting
  • 30x zachter dan siliconen ear tips
  • Geleverd per 3 paar

De stevige binnenkern zorgt er voor dat de Comply Foam Tips stevig blijven, hun vorm behouden en goed blijven zitten.

De Comly Foam Tips passen op bijna alle oordopjes. Omdat elk merk andere maten gebruikt, zijn er 4 verschillende types; T-100, T-200, T-400 en T-500. Welk type je precies nodig hebt kan je vinden op Complyfoam.com. Op de site van Comply spreken ze over verschillende maten foamies; dit is meer marketing dan praktisch. In de praktijk heeft iedereen maat M nodig en dat is dan ook de versie die wij leveren. Ook fabrikanten leveren eigenlijk altijd standaard deze maat mee.

| Marieke 25-07-2018 14:08

M'n oordoppen klinken een stuk beter en sluiten beter af dan met de standaard rubberen dopjes. Erg tevreden!

| Rogier 25-07-2018 14:07

De foam tips van Comply heb ik nu twee weken en ze werken zoals beloofd. Levering was snel (volgende dag al) dus geen klachten.

| IgX 25-07-2018 14:02

Er staat in dit artikel niet duidelijk aangegeven om wat voor soort comply ear buds het gaat: small, medium, large, comfort, isolation, comfort plus, isolation plus.

Meer informatie en een uitgebreidere keuzemogelijkheid zou wel fijn zijn.

| Kerwin 25-07-2018 13:55

Ik moet bekennen, ik zat er even tegenaan te hikken.
20 euro voor een paar schuimdopjes? Dat is toch wat overdreven.

Achteraf had ik het toch veel eerder moeten doen, want het is een behoorlijke verbetering tegenover mijn originele dopjes.
Ik gebruik de Comply Foamtips in samenwerking met HiFiman RE-0 IEM's (In Ear Monitors), welke van zichzelf een behoorlijk imposant middengebied en heldere top hebben, maar helaas wat schichtig is met de lage tonen.
Noodgedwongen gebruikte ik hiervoor een softwarematige EQ om het wat op te krikken, maar dat was natuurlijk niet ideaal. Met de Complytips is het een hele verbetering: de lage tonen zijn voller en meer in balans met het middengebied. De scherpe randjes in de hoge gebieden lijken iets bijgeschaaft, zonder troebel te worden.
Al met al, zou ik het een iets 'warmer' geluidsbeeld noemen, in mijn smaak een flinke upgrade.

Naast het feit dat de Complytips beter afsluiten (zowel omgevings- als windruis) en fijner zitten voor langere luistersessie's geven ze dus ook een verandering in je geluidsbeeld.
Dit is dan tegelijkertijd ook een waarschuwing, want deze aanpassing in je geluidsspectrum zal niet voor iedereen en zeker niet met iedere IEM's aan te raden zijn.

Neem bijvoorbeeld Sennheisers, die van nature al vrij 'bass-heavy' zijn, bleken na een korte test met mijn CX500 (mk1) geen goede match.

Kortom: Het geld zeker waard, mits ze aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en eigenschappen van je koptelefoon!

| Arie 25-07-2018 13:48

Onlangs heb ik een paar TDK IE-800 oordopjes op de kop getikt. Die waren standaard voorzien van foamtips. Ik gebruik ze in combinatie met een Cowon D2 of mijn Fiio X3. Doordat de foamtips veel beter afsluiten komen de TDK's veel beter tot hun recht.Het geluid is voller en wordt minder gestoord door omgevingsgeluid. Ook vind ik het draagcomfort prima. Ik gebruik zeveel tijdens het fietsen en ze blijven beter in mijn oren zitten. Na en jaar intensief gebruik is er aan één kant een van de originele foamtips gesneuveld. Die heb ik nu vervangen. Ik wil niet meer zonder foamtips.

| Pieter 25-07-2018 13:40

Ik dacht een nieuwe hoofdtelefoon aan te schaffen maar dankzij deze oorkussens is mijn oude Grado hoofdtelefoon als nieuw

| Aleks 25-07-2018 13:33

They fit perfectly! Also, is more comfortable and the sound is better with the foam tips comparing to the standard rubber tips furnished with the headphones.

5 sterren gebaseerd op 7 beoordelingen