Denon AH-D7100

Ultieme kwaliteitAfwerking van mahoniehout50mm Free Edge Nano Fibre-drivers

De Denon AH-D7100 is het vlaggenschip van Denon. En dat zie je aan alles! De buitenkant is afgewerkt met mahoniehout, de hoofdband is van superzacht leer en de drivers zijn 50mm groot, groter vind je bijna niet. Dat je hier met het topmodel te maken hebt hoor je direct. De speciale drivers laten iedere nuance horen en hebben een uitzonderlijk groot bereik. Gesloten hoofdtelefoons zoals de AH-D7100 hebben vaak een beperkte soundstage, ze klinken simpelweg niet zo ruimtelijk als open hoofdtelefoons. De Denon Free Edge Nano Fibre-drivers klinken echter groots, open en luchtig.

Deze hoofdtelefoon klinkt als een open model, maar dan zonder de nadelen daarvan! Een van de voordelen van een gesloten design is de strakke bass en dat is hier niet anders. Het laag loopt uitzonderlijk ver door, wat een mooi fundament onder je muziek legt. Dankzij de zachte leren oorkussens kan je urenlang naar de Denon AH-D7100 luisteren. Denon heeft 4000 paar oren bekeken om de ideale pasvorm te vinden en het resultaat is een speciale vijfhoekige vorm van de oorkussens. De kussens zijn gevuld met traagschuim voor optimaal comfort. De hoofdtelefoon klemt niet te strak, wat nog verder bijdraagt aan het draagcomfort.

Verdere slimmigheden zijn het afneembare snoer, waarvan er twee worden meegeleverd. Een versie van 120cm met een ingebouwde Apple-compatible afstandsbediening en een versie van 300cm voor thuis. Daarnaast wordt een Denon hoofdtelefoon-stand meegeleverd. De Denon AH-D7100 klinkt het best met een hoofdtelefoonversterker, maar ook een draagbare speler van Astell & Kern is een perfecte match. Dankzij de verwisselbare kabel heb je daarmee de ideale setup voor onderweg.