Fiio A3

Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: Informeer naar de levertijd

Met de Fiio A3 haal je een top-hoofdtelefoonversterker in huis. Lichtgewicht, compact en met een uitstekende geluidskwaliteit.

De A3 stuurt moeiteloos zware hoofdtelefoons aan. Iets wat je niet zou verwachten als je het compacte formaat ziet! Bij een zware hoofdtelefoon is het simpelweg een kwestie van de hoge gain inschakelen met de switch op de bovenkant en je kunt knallen! Voor gevoeligere hoofdtelefoons en oordoppen is de lage gain meer geschikt.

Heb je de juiste gain gekozen dan is het genieten geblazen. Of je dat nou met of zonder bass-boost doet maakt niet uit. In beide gevallen klinkt de Fiio A3 uitstekend. Het fijne van de bass-boost is dat deze precies doet wat je verwacht: de bass boosten. Het klinkt simpel, maar veel versterkers doen eigenlijk het tegenovergestelde. Door het dempen van hoge tonen lijkt het effect hetzelfde, maar verlies je toch geluidskwaliteit. Gelukkig is de A3 anders!

Bij het toevoegen van de A3 aan je setup hoor je direct de verschillen: meer lucht in de muziek, een betere scheiding van instrumenten en meer kracht in de weergave. Behoorlijk verslavend wat ons betreft!

| jvo 24-07-2018 19:12

ik heb ook een E7, maar hier komt 3 x zoveel geluid uit ! kan ik eindelijk weer stevige muziek luisteren in het vliegtuig, zonder dat ik er een stewardes doorheen hoor lullen. de simpele volume draaiknop is altijd veel handiger, en sneller te bedienen, dan drukknoppen, en heb ook nog niet gemerkt dat de batterij langzaam leegloopt zoals bij de E7, die was altijd leeg, als ik hem wilde gebruiken. mooi compact, ziet er heel goed uit, en heel betaalbaar. vergeet niet de L3 kabel erbij te bestellen als je hem met een Ipod gebruikt, anders doe je jezelf tekort !

| rijn 24-07-2018 19:08

prima versterker
met een Sterke behuizing
heb nog geen min punten ontdekt

| Bert 24-07-2018 19:03

Mooi apparaatje die in combinatie met een Fiio x1 en een Sennheiser HD 650 een mooi trio vormt.
Geeft voldoende power en klinkt erg mooi.
Ook de levering was weer goed geregeld.
Ik heb het apparaatje sinds september 2017 in bezit.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen