Final Adagio V

7.18

DVD

Laatste update op 24 januari 2021 06:56

Beschrijving

Final Audio Design staat bekend om de ongekende geluidsbeleving door gebruik te maken van de laatste geluidstechnologie. In combinatie met een modern en strak design brengt Final Audio Design een unieke reeks van high-end producten in de audio markt, zo ook de Final Audio Design Adagio-serie.

De Adagio serie klinkt geweldig, blokkeert externe geluiden en is makkelijk in gebruik. Na twee jaar van intensief onderzoek is het resultaat een oortelefoon met een custom made, Dynamic 8mm driver unit. De compacte driver unit creëert een krachtig en levendig geluid, een ruimtelijke muziekbeleving en een levendige live-sound die het gevoel geeft alsof je op de voorste rij bij het concert van je favoriete artiest zit.

Na het succes van de Adagio II en III heeft Final Audio Design de lat nog een stuk hoger gelegd. Met het geluid van deze Final’s zit het heel erg goed. De soundstage is indrukwekkend en de scheiding van instrumenten is een waar genot. De treble is soepel en helder, zonder teveel scherpte. De mids zijn natuurlijk, gebalanceerd en helder. De bass is niet opvallend of overweldigend, maar een stevig, natuurlijk fundament van de muziek. De vocalen zijn aanstekelijk, niet meezingen is met deze oordoppen lastig. De Adagio V is het paradepaardje van de Adagio-serie, en een hele fijne set oordoppen die je urenlang luisterplezier zullen bieden.

Extra informatie

Audio

Beeldformaat

,

Adviesleeftijd

Vanaf alle leeftijden

Acteur(s)

George Takei, DeForest Kelley, Leonard Nimoy, Walter Koenig, William Shatner, Nichelle Nichols, James Doohan

Personage

Drager

Aantal stuks in verpakking

Speelduur

Regiocode

Overige talen

,

Beeldkleur

Label

Productiejaar

Verpakking hoogte (mm)

Country

Film of serie

Filmgenre

Geschikt voor doven en slechthorenden

Gewicht (g)

Porno

Soort verpakking

Taal

Type uitvoering

Verpakking breedte (mm)

Verpakking lengte (mm)