Focal Sphear S

Beschikbaarheid: Nabestelling
| Kabelman 26-07-2018 10:37

Over het geluid kan ik kort zijn. Geen detail gaat verloren en alle ruimtelijkheid blijft behouden. Beter kan niet !
Volgens de advertentietekst is dit een " kabel voor het leven....".Maar dan wel een heel kort leven: de eerste ging na twee jaar kapot de tweede na anderhalf jaar. Breuk in de kabel of bij de female jackplug. En dat ondanks zorgvuldig gebruik. Erg jammer.

| Joost 25-07-2018 10:53

Ik kocht de Sphear door alle goede recensies die ik erover las. Ik las voornamelijk dat kwa prijsverhouding je met deze oordopjes waar voor je geld hebt in deze klasse.

De geluidservaring is geweldig. Ik ben zelf geen audiofiel om te kunnen zeggen hoe het met bepaalde specificaties zoals midtones zit maar ik wou me kunnen inleven en overgeven aan de muziek. Sphear maakt dat helemaal waar voor mij.

Hiervoor had ik de earpods van Apple, ten opzichte van de pods hoor ik opeens een heleboel meer in mijn muziek, subtiele toevoegingen en een veel betere Bass.
Het geluid voelt "rijker"
En tegelijk ook meer representatief aan het origineel.

Ook zitten ze heel erg lekker, er is zat keuze kwa comfort want bijgeleverd met de oordopjes zijn een aantal plugs in zowel Siliconen als Memory Foam. Voor mij werkt de Memory Foam het fijnste omdat die mij het gevoel geven dat se de omgeving afsluiten.

Een aanrader voor iedereen die geen koptelefoon wil maar toch een kwalitatief zeer goede (of betere?) geluidervaring wil halen uit oordopjes.

| Andreas 25-07-2018 10:36

Sound is very clean. Build is plastic but appears study. No cable noises. Comes with a number of silicone and foam pads. Highly recommended!

4.35 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen