Grado PS1000e

€1.999,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: Informeer naar de levertijd

Dit pronkstuk van de Grado-collectie is zowel qua design als geluidskwaliteit een van de beste headphones die er te vinden is. Het retro ontwerp is ontzettend duurzaam, met stevige kabels en pluggen. De behuizing van de headphone is vervaardigd uit de beste mahonie houtsoorten, die vervolgens wordt omhuld door aluminium met een speciale chrome coating, een design dat zorgt voor een ultieme geluidsverdeling. Deze headphone is voorzien van 12-aderige bekabeling, beginnend met een 6.3 mm. vergulde gouden jack plug. Door het unieke, open design laat de Grado PS1000e je genieten van een natuurlijk, kraakhelder en gedetailleerd geluid waar je urenlang naar kan luisteren. Dit hoogstandje wordt standaard geleverd met een verguld snoer van 480 cm.

De hoge noten zijn niet schel, maar soepel en duidelijk zonder er de nadruk op te leggen. De bass is stevig, tastbaar en tot dusver de beste bass die een Grado headphone biedt. De PS1000e voorziet je van een ruime soundstage en een rijpe weergave van hoog en laag, een bepaalde levendigheid die je met weinig andere headphones ervaart. Een minpunt aan deze headphone is het gewicht en verminderd draagcomfort wat ermee samengaat.

| John 24-07-2018 13:55

Opzetten van deze koptelefoon geeft een schrikreactie. Hij voelt zwaar. Dat is na een half uur verdwenen. Dan hoor je alleen nog muziek. Je voetem tappen je bovenlichaam swingt. Wat een kwaliteit. De bas is strak en met detail. Je hoort geem boem maar een verfijnde bas prachtig in balans. De muziek van welk genre dan ook grijpt je bij de strot. Dit is een koptelefoon die de uren voorbij laat glijden. Zo muzikaal overdonderend. Zo emotioneel. Je gaat niet analyseren over of het wel ruimtelijk genoeg is of .... Nee dit is alles wat je maar kunt wensen. Steeds weer opnieuw ben ik verbaasd dat deze Grado uur na uur beter gaat klinken. Je omgeving doet vergeten. Prijs is niet meer relevant bij dit niveau. Dit moet het beste zijn dat Grado kon doen. De bouwkwaliteit is conform de verwachting bij deze prijsstelling. Afspelen doe ik via de MC200 2e generatie Meridian en Leben 300f als versterker. De Grado ga je van houden dat kan niet anders. Ik ken geen andere koptelefoon die de muziek zo op de voorgrond van de beleving zet.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen