Grado SR60e

€119,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: Informeer naar de levertijd

De Grado SR60e is verrassend: voor zo’n lage prijs geeft deze headphone een ongekend goed geluid! Het coole en casual uiterlijk sluit perfect aan bij het gemak waarmee je urenlang naar deze Grado luistert. De nieuwe SR60e gaat verder waar de Grado SR60i ophoudt en dankzij vernieuwde drivers en een betere kabel haal je nu nog meer kwaliteit in huis, voor hetzelfde geld. 

Omdat de cups niet om je oren heen zitten maar er op rusten voelt deze Grado hoofdtelefoon niet zwaar aan en vergeet je vanzelf dat je headphones op hebt. Waar wel op gelet moet worden is dat deze headphones niet erg geschikt zijn voor op kantoor of in de trein, behalve als je wilt dat iedereen van je sounds kan meegenieten, de headphone lekt namelijk veel geluid. Wel laat de SR60e je daarom genieten van een open en ruimtelijk geluid met een hele gedetailleerde treble. Als je op zoek bent naar een betaalbare headphone die een voortreffelijke geluidskwaliteit en hoog draagcomfort levert, is de Grado SR60e een absolute aanrader.

De SR60e is eenvoudig te upgraden; bestel hiervoor de high-end oorkussens van Grado!

| Jan 25-07-2018 12:23

Nadat mijn Grado SR225i op vakantie onherstelbaar beschadigd was gekozen voor dit nieuwe model. Hoewel het qua klank wat minder is dan de toch meer dan 2 duurdere 225i is deze instapper toch wel erg goed!

| EHH 25-07-2018 12:11

For this money the best quality!
Sparkeling sound, pretty good comfort and great looks.
Also finely, the earcups turning flat to lay down easily.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen