Grado dus de beste kwaliteit! Ook geschikt voor de Grado SR60i, SR80i en SR125i en de oudere Grado model" />

Grado oorkussens high-end

Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: Informeer naar de levertijd

De originele vervangingskussens voor de betere Grado modellen.Deze oorkussens worden standaard geleverd op de Grado SR225i, SR325is, RS2i, RS1i en PS500. Ze passen echter ook perfect op de SR60i, SR80i en de SR125i. Met deze earpads kan je dus je Grado upgraden! In vergelijking met de standaard Grado oorkussens wordt het geluid nog wat directer en worden er iets meer hoge tonen doorgelaten.

| Harald 25-07-2018 14:00

Ik heb een upgrade aan mijn Grado SR125i hoofdtelefoon uitgevoerd door de origineel gemonteerde oorkussens te vervangen door deze Grado oorkussens.
Ze zijn zeer goed afgewerkt en passen uitstekend/exact op mijn hoofdtelefoon.
Ze bieden een beter comfort dan de origineel gemonteerde oorkussens want die drukken op je oren terwijl deze vervangende exemplaren, mits je oren niet te groot zijn, over je oren heen vallen.
Doordat er bij het gebruik van deze vervangende exemplaren geen schuim tussen de speaker en de gehoorgang aanwezig is (dat is bij de origineel gemonteerde oorkussens wel het geval) ervaar ik een rijker klankbeeld.
Het ruimtelijk geluidsbeeld is net zo uitstekend als bij gebruik van de origineel gemonteerde oorkussens doordat de vervangende exemplaren iets dikker zijn.

| Rob N. 25-07-2018 13:38

Ik ben nu al meer dan 14 jaar de gelukkige bezitter van een Grado SR 225.
Het enige dat slijt, zeker op mijn hoofd, zijn de oorkussens. spesiaalzaken
sluiten, maar dank zij Google zo HDPHNS gevonden. De volgende dag in huis!!
zowel voor Grado als voor HDPHNS geldt: High End!!

| Rik Lohman 25-07-2018 12:29

De oude/ deels beetje verteerde kussens vervangen, dat is echt de moeite waard. Doordat ze iets dikker zijn ontstaat er meer ruimte tussen oor en speaker en meer ruimte in het geluid, dus geld dubbel en dwars waard !!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen