Master & Dynamic MW60

€649,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
| Willem 25-07-2018 11:26

Voor mijn werk ben ik veel onderweg en wilde ik dus een hoofdtelefoon die ik makkelijk mee kon nemen, uiteraard moest de kwaliteit ook top zijn. Ik had eerst mijn twijfels over draadloos muziek luisteren maar daar moet ik op terug komen.
De bluetooth verbinding is fantastisch en gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit van het geluid! Het geluid is neutraal en heeft een mooie balans tussen hoog en laag.
Het draagcomfort is goed, wel wordt hij wat zwaar als je er echt uren naar gaat luisteren. De batterij gaat ong 16 uur mee dus dat is ook prima.
Samengevat dus een super, draadloze hoofdtelefoon voor onderweg waarvan de kwaliteit echt top is!

| GEO 25-07-2018 11:23

Al een tijdje was ik op zoek naar een draadloze koptelefoon voor m’n Astell & Kern player
en Apple iPod, die ik voornamelijk wil gebruiken onderweg.
Ik kende de MW40 en vooral de bouw, de degelijkheid en het draag comfort van deze headset beviel me erg. Ook de afwerking en de bouw, zonder uitstekende of hoekige delen, is erg fijn als je’m vaak bij je hebt en in- en uit een tas moet halen.
Vandaar dat ik gewacht heb tot de MW60 in Nederland op de markt kwam, waarna ik 'em
ook vrijwel meteen heb aangeschaft.
Het geluid van de MW60 is vrijwel eender als de MW40 en is warm te noemen, een rijke bas, maar niet bass heavy.
Het hoog had van mij iets geprononceerder mogen zijn, maar toch heel gedetailleerd, dat is natuurlijk erg persoonlijk.
De bluetooth verbinding met de Apple iPhone en iPod is werkelijk voortreffelijk, ook als de speler twee kamers verder ligt, blijft de verbinding 100% in tact. Met de Astell & Kern player is dat iets minder, hetgeen niet aan de Master & Dynamics ligt, maar aan de Bluetooth voorziening van de AK speler. De verbinding moet hier kort zijn en zelfs dan hapert ‘ie nog wel eens.
Ik vind de MW40 echter zo’n prettige headset, dat ik ondanks dat kleine gemak, besloot ‘em te houden en vooral ga gebruiken met de iPhone.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen