Bang & Olufsen te koop

Te Koop: Bang & Olufsen

En dan niet zomaar een van de prachtige design-producten van B&O, maar het hele bedrijf! Het boekjaar van B&O eindigt traditioneel in mei. Waar het bedrijf eerder nog een groei…

Lees meer
Head-fi

Head-fi

Wat is Head-fi? Head-fi is de tegenhanger van hi-fi. Waar een traditionele hifi-set bestaat uit een versterker en speakers is dat bij headfi anders. Headfi is hifi voor je hoofd.…

Lees meer

Nederlandse startup wint CES Innovation Award 2018

De Nederlandse startup Absolute Audio
Labs heeft van de Amerikaanse Consumer Technology Association (CTA)
een Innovation Award ontvangen voor hun revolutionaire koptelefoon
voor mensen met gehoorverlies. Deze koptelefoon kan, m.b.v. een
speciaal ontwikkelde app, het geluid aanpassen aan het hoorvermogen
van de luisteraar.

Lees meer
HDMI

HDMI 2.1-standaard is definitief

Door het HDMI Forum is de definitieve HDMI 2.1-specificatie beschikbaar gemaakt voor fabrikanten. Zij kunnen deze nieuwe standaard gebruiken om meer kleuren en frames per seconde op een hogere resolutie te tonen.

Lees meer
Sonos One

Sonos One

Sonos heeft zijn One-speaker aangekondigd en brengt het apparaat in de Benelux uit voor 229 euro. Het is de eerste speaker van de fabrikant met ondersteuning voor digitale assistenten, namelijk Alexa van Amazon en Assistant van Google.

Lees meer

[email protected], 13 juni Westerliefde in Amsterdam

Afgelopen donderdag was het dan zo ver. De showcase van Kensington, speciaal voor de Facebook fans van Samsung. Het enige dat de fans hoefde te doen was hun eigen favoriete concertfoto insturen. Vervolgens waren er verschillende prijzen te winnen. Je maakte kans op 100 x 2 tickets voor de showcase, maar er was een nog veel mooiere prijs: 5 fans konden [email protected] reporter worden van de avond.

Lees meer

Jouw foto’s als Hollywood blockbuster

Het eerste wat wij dachten: “Heey, is dat niet de Samsung ST500 die in 2010 werd uitgebracht?” Na een scherpere inspectie, is het antwoord eigenlijk meer dan duidelijk; het is niet de ST500, maar hij is wél van Samsung. De nieuwste telg van de familie!

Lees meer

Pioneer combineert het; AirPlay en high-res audio

Muziekliefhebbers willen van hun audiocollectie genieten uit hun muziekbibliotheek, maar ook online. En dat aan de beste geluidskwaliteit die er bestaat. Met deze eis in het achterhoofd ontwikkelde Pioneer netwerkaudiospelers die de luisteraar een hele nieuwe ervaring moet geven. Hun grote troef? “Je kunt muziekbestanden spelen vanaf elke denkbare opslaglocatie (pc, NAS, HDD, iPod/iPhone/iPad of usb geheugen) én naar internetradio luisteren van over de hele wereld”, zegt Ronald De Wilde, PR Manager van Pioneer Benelux.

Lees meer