Soundmagic E10C

€44,99 €42,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Informeer naar de levertijd

De Soundmagic E10C is een top in-ear hoofdtelefoon voor een zacht prijsje. De geluidskwaliteit is super, de afstandsbediening is werkt met je iPhone of Android-telefoon en de behuizing is nog steeds van metaal.

| Wesley 25-07-2018 16:11

Na 1,5 jaar en inmiddels mn 3e setje vond ik het wel tijd voor een review.
Ik ben een fanatieke gebruiker. En daarmee bedoel ik makkelijk 3 u per dag 5 dagen in de week. U raadt het al, student van en naar school. Geluidskwaliteit, accesoires en service vanuit hdphns niks mis mee! Mijn dubbele complimenten voor de service. Mijn in ears hebben tot 3 keer, elk setje binnen een half jaar tijd een kabelbreuk gehad. Opgestuurd naar hdphns en een nieuwe gekregen. Netjes! Maar de bouw kwaliteit laat dus wel wat te wensen over. Voor de rest, zeker je geld waard. Als Dj luister ik overal graag naar mn muziek en deze oortjes laten dat gebeuren in heerlijke kwaliteit.

| Marius 25-07-2018 16:10

Vorig haar heb ik de SoundMAGIC E10 gekocht zonder iPhone headset. Daar ben ik zo tevreden over dat ik, toen ik ontdekte dat er nu een M versie is voor mijn iPhone deze gelijk besteld heb.

In basis moet je een goede afdichting hebben om geen lage tonen te verliezen. Er zijn meerdere dopjes meegeleverd in verschillende maten dus voor de meeste mensen werkt dat. Als je een nog betere afsluiting wilt, kun je ook de Comply T-400 kopen (te koop in de maten S, M en L). De Comply dopjes zijn gemaakt van Memory Foam.

Wat maakt de SoundMAGIC E10M extra bijzonder:

- Geluidskwaliteit is is dik voor elkaar. Het geluid is een beetje warme kleuring, maar wel een prettige en zonder dat er heel veel details van de muziek verloren gaan. Voor de prijsklasse 40-50 euro is het werkelijk subliem.
- Afwerking is dik in orde. De dopjes zijn klein en stevig met een metalen behuizing.
- Comfort vind ik uitstekend. Doordat ze erg klein zijn en het kabeltje recht naar beneden loopt, blijven ze prima zitten ook tijdens beweging (ik gebruik ze ook op de fiets)
- Sommige mensen hebben al opgemerkt dat de bediening vrij hoog zit, dat juiste gedaan om de microfoon dicht bij je mond te plaatsen waardoor de verstaanbaarheid tijdens het bellen een stuk beter is. En ja, je zult even moeten aanleren dat je ze op de tast bedient.

Ik gebruik ze in combinatie met de iPhone 5s en ze klinken out-of-the-box met de standaard muziekspeler geweldig. Het is natuurlijk altijd mogelijk om met de app EQu het geluid te tweaken mocht je dat toch nodig vinden.

| Wesley 25-07-2018 16:08

J'ai acheté ces oreillettes ici en décembre dernier. Après une livraison rapide, je les ai utilisées de suite. Ce qu'il est important de savoir, c'est que vous devez les rôder en premier pendant quelques heures. Vous entendez leur son chaud après un nombre d'heures minimum de fonctionnement. Après une utilisation intensive, le son des deux oreilles subissait des interruptions. APrès le retour, j'en ai reçu une autre paire en échange. Super service!

Son :
Balance parfaite. On entend bien. De bonnes basses.

Qualité :
J'attends de voir comment ça va se passer avec cette nouvelle paire d'oreillettes. Je ne m'attends à aucun problème.

Emballage :
L'emballage était bien fait avec plusieurs tailles d'embouts et un guide de câble sur le dessus de l'oreille.

Service :
Excellent

| Rens 25-07-2018 16:08

Acheté ces écouteurs après toutes les critiques positives que l'on peut trouver sur Internet.
Points positifs :
Livré complet (de nombreux différents embouts)
bon son, particulièrement quand on les prend pour remplacer la paire standard
Fonctionnement avec l'iPhone intégré
Etouffe les sons très légers de l'environnement

Points négatifs :
Câbles assez lourds qui pendent le long des vêtements
Télécommande sur l'oreile gauche (habitué comme ça), trouver le bouton droit au toucher est asssez difficile)

Fortement recommandé!

| TechnoTienus 25-07-2018 16:07

Je suis un profane dans le domaine des bons écouteurs, mais je voulais quelque chose de mieux que le casque à pas cher qui est arrivé avec mon téléphone. J'ai acheté ce casque après avoir lu une critique sur whathifi.com. C'est bien entendu un bon son pour un casque à ce prix. C'est dommage que la commande de volume sur android ne fonctionne pas bien que le microphone et start / arrêt de la sonnerie et l'autre bouton fonctionnent. Je l'utilise depuis plusieurs semaines et je suis très satisfait, beaucoup d'embouts de tailles différentes pour trouver le bon ajustement.

| TechnoTienus 25-07-2018 16:05

Ik ben een leek op het gebied van goede koptelefoons maar wilde toch iets beters hebben dan de goedkope headset die bij mn telefoon kwam. Ik heb deze headset gekocht na het lezen van een review op whathifi.com. Het is inderdaard een lekker klinkende headset voor een prima prijs. Jammer dat de volume koppen op android het niet doen, de microfoon en start/stop bel/hangop knop doet het wel. Ik gebruik ze nu een aantal weken en ben nog erg tevreden, handig dat er zoveel verschillende rubbertjes bij zitten.

| David 25-07-2018 16:04

Ik heb deze headphones gekozen naar aanleiding van de zeer positieve reviews, in het bijzonder die van WhatHifi.
De oortjes zitten heel comfortabel en sluiten het omgevingsgeluid voldoende af (getest op kantoor, in de metro metro, in het vliegtuig, ...). Het geluid is scherp, zuiver, helder en zeer neutraal gebalanceerd (ik luister naar electro/rock/klassiek).
De kabel is stug genoeg maar niet zodanig stug dat hij constant in de knoop zit of vol knikken.
De 3.5mm jack is recht, zoals op de foto.

Een kleine opmerking in verband met de afstandsbediening; die zit vrij hoog op de snoer, tussen de Y-aftakking en het linker oortje. Het bedienen ervan gebeurt dus "blindelings". Helaas zijn de 3 knopjes (vol + // vol- // play-pause) nauwelijks te onderscheiden op het vingergevoel. Er zit geen markering op, wat vaak tot vergissingen leidt.

Ik heb'm nog maar 2 weken dus kan ik verder geen verslag doen op de bouwkwaliteit of stevigheid ervan.

TL;DR Prima kwaliteit, waar voor je geld.

| alwin 25-07-2018 16:03

Deze koptelefoon is de eerste die ik besteld heb omdat ik beter kwaliteit geluid wil hebben.
Het geluid van de koptelefoon is een grote verbetering ten opzichte van standaard koptelefoons, erg mooi hoog en midden geluid.
Ik heb echter bij dit type wel moeite om de bassen goed te horen. De doppen sluiten niet goed af bij mij, waardoor de bas niet goed overkomt.
Ik denk dat dit persoonlijk is en mede door de vorm van het oor komt.
Wel belangrijk om te weten: deze is specifiek voor iPhone bedoeld. De microfoon werkte dan ook niet op mijn HTC One. Sterker nog, er zat een brom in als ik gebeld werd, kon dus niet de microfoon gebruiken.
Daarom heb ik ze geruild voor de E30. Daarvan is voor mij de pasvorm beter.
Uitstekende service hierbij gekregen.

| Rens 25-07-2018 16:02

Deze koptelefoon gekocht na alle positieve reviews die op internet te vinden zijn.
Positief:
-compleet geleverd (veel verschillende rubbertjes)
-geweldig geluid, zeker als upgrade voor 'standaard' koptelefoontjes
-bediening van de iphone geintegreerd
-sluit het omgevingsgeluid prima af

Negatief:
-kabeltjes schuren vrij luid langs kleding e.d.
-bedieningspaneeltje aan het linkeroor (wennen), het goede knopje op de tast vinden is lastig

Zeker een aanrader!

| Wesley 25-07-2018 16:01

Ik heb december vorig jaar deze oortjes besteld hier. Na een snelle levering heb ik ze meteeb gebruik. Belangrijk om te weten is het feit dat je ze eerst nog een aantal uur in moet laten spelen. Het "warme" geluid hoor je pas nadat ze een minimum aantal uren gespeeld hebben. Na een half haar intensief gebruik kapte het geluid van beide oortjes ermee. Na een retourzending kreeg ik een vervangend exemplaar opgestuurd. Super service!
Geluid:
Perfecte balans. Oortjes dienen goed aangedrukt te worden om bas etc beter te horen.
Kwaliteit:
Even afwachten hoe mn nieuwe setje het volhoud masr ik verwacht geen problemen.
Verpakking:
Verpakking was goed gevuld met verschillende maten dopjes en een hard top houder voor je oortjes.
Service:
Uitstekend

| Tine 25-07-2018 16:00

Zeer tevreden over de oordopjes. Voor mij klinken ze perfect. Goede bassen, goede geluidskwaliteit, goede demping van omgevingsgeluid, goed comfort, niets op aan te merken.

| Peter 25-07-2018 15:58

In het bezit van een Sansa 8 gb (voorzien van Rockbox) oorspronkelijk met een Alessandro MS-1 wat een waanzinnig goede combinatie is, Enige nadeel is dat de omgeving erg "meegeniet". Dus toch maar uitgekeken naar oordopjes en al snel uitgekomen bij Soundmagic E10. Deze inmiddels in huis en ik moet zeggen: Het viel wat tegen in het begin... De bijgeleverder tips zaten ook niet echt lekker en het gevoel dat ze niet goed afsloten. Ook de naderhand bestelde T-400 brachten niet wat ik had verwacht. Aan het knutstelen gegaan met geluiddempende tips (voor onder de motorhelm) en waarachtig een voor mij uitstekend resultaat verkregen. Wat klink het nu waanzinnig goed! Ik merk dat je gehoorgang goed moet worden afgesloten om de bas foed tot z'n recht te laten komen. In het midden en hoog is het geluid heel erg gedetailleeerd... Een beetje (niet veel) inregelen via de equalizer maakt het helemaal af. Op afbeeldingen zag ik dat het snoer soms in een spiraal was gewikkeld; dat geeft een mooie solide uitstraling. Jammer dat het bij de huidige exemplaren niet(meer) het geval is... Verder niets dan lof, ook over de levertijd! (Posted on 07-01-14)

| Lupa 25-07-2018 15:57

Ik had al goede dingen gehoord over de E10 van Soundmagic maar zocht uiteindelijk toch een setje in ears met microfoon en afstandsbediening voor de iPhone. Vandaar dus voor deze E10M's gekozen.

Ik heb ze nu ongeveer een maand in gebruik en tot nu toe bevallen ze erg goed. Ze zijn robuust gebouwd: zowel de connector als de doppen zelf hebben een metalen (aluminium?) afwerking, wat fijn en duurzaam aanvoelt. Klein minpuntje is dat de afstandsbediening en microfoon dan weer van plastic zijn. Had natuurlijk mooier geweest in hetzelfde metaal. Ook heeft deze versie met microfoon en afstandsbediening 'nog' een ronde bekabeling, waar de nieuwe E10 een gedraaide bekabeling heeft die minder snel in de knoop raakt.

Qua geluidskwaliteit ben ik zeer zeker tevreden. Ze boksen duidelijk boven hun gewichtsklasse en klinken beter dan in ears die soms wel drie keer zo veel kosten. Vooral het midden en hoog zijn erg gedetailleerd en goed met elkaar in balans. Eerlijk gezegd vond ik het laag toch wel iets te zwaar toen ik ze net begon te gebruiken. Niet storend of overweldigend, maar het had wat mij betreft wel wat strakker en meer terughoudend gekund. Een maandje later lijken ze wat beter ingespeeld en komt het laag minder zwaar naar voren. Bovendien: met een goede equalizer heb je het zo naar je smaak bijgesteld.

Tot slot: de rubber tipjes isoleren het omgevingsgeluid uitstekend en er worden er voldoende meegeleverd zodat je altijd wel een goed passend setje vindt. Bellen via dit setje heb ik alleen geprobeerd met een iPhone (5) en dat ging altijd erg goed. Gesprekken komen duidelijk over en ik werd altijd goed verstaan.

Al met al kan ik de E10M's van harte aanraden, zeker als je naar een goed setje in ears op zoek bent waar je ook mee wilt bellen.

| Andy Killen 25-07-2018 15:55

I got these after reading What Hi-Fi reviews. Well worth the money. I'd been using a pair of AKG studio headphones for ages and was pleased with them, but these were a new lease of life for me. much better base, great sound, quite balanced. I have found that I prefer the sound to my Q-Accoustics 2020i speakers.

| Wesley 25-07-2018 12:42

J'ai acheté ces oreillettes ici en décembre dernier. Après une livraison rapide, je les ai utilisées de suite. Ce qu'il est important de savoir, c'est que vous devez les rôder en premier pendant quelques heures. Vous entendez leur son chaud après un nombre d'heures minimum de fonctionnement. Après une utilisation intensive, le son des deux oreilles subissait des interruptions. APrès le retour, j'en ai reçu une autre paire en échange. Super service!

Son :
Balance parfaite. On entend bien. De bonnes basses.

Qualité :
J'attends de voir comment ça va se passer avec cette nouvelle paire d'oreillettes. Je ne m'attends à aucun problème.

Emballage :
L'emballage était bien fait avec plusieurs tailles d'embouts et un guide de câble sur le dessus de l'oreille.

Service :
Excellent

| Rens 25-07-2018 12:42

Acheté ces écouteurs après toutes les critiques positives que l'on peut trouver sur Internet.
Points positifs :
Livré complet (de nombreux différents embouts)
bon son, particulièrement quand on les prend pour remplacer la paire standard
Fonctionnement avec l'iPhone intégré
Etouffe les sons très légers de l'environnement

Points négatifs :
Câbles assez lourds qui pendent le long des vêtements
Télécommande sur l'oreile gauche (habitué comme ça), trouver le bouton droit au toucher est asssez difficile)

Fortement recommandé!

| TechnoTienus 25-07-2018 12:37

Je suis un profane dans le domaine des bons écouteurs, mais je voulais quelque chose de mieux que le casque à pas cher qui est arrivé avec mon téléphone. J'ai acheté ce casque après avoir lu une critique sur whathifi.com. C'est bien entendu un bon son pour un casque à ce prix. C'est dommage que la commande de volume sur android ne fonctionne pas bien que le microphone et start / arrêt de la sonnerie et l'autre bouton fonctionnent. Je l'utilise depuis plusieurs semaines et je suis très satisfait, beaucoup d'embouts de tailles différentes pour trouver le bon ajustement.

| Marius 25-07-2018 12:24

Vorig haar heb ik de SoundMAGIC E10 gekocht zonder iPhone headset. Daar ben ik zo tevreden over dat ik, toen ik ontdekte dat er nu een M versie is voor mijn iPhone deze gelijk besteld heb.

In basis moet je een goede afdichting hebben om geen lage tonen te verliezen. Er zijn meerdere dopjes meegeleverd in verschillende maten dus voor de meeste mensen werkt dat. Als je een nog betere afsluiting wilt, kun je ook de Comply T-400 kopen (te koop in de maten S, M en L). De Comply dopjes zijn gemaakt van Memory Foam.

Wat maakt de SoundMAGIC E10M extra bijzonder:

- Geluidskwaliteit is is dik voor elkaar. Het geluid is een beetje warme kleuring, maar wel een prettige en zonder dat er heel veel details van de muziek verloren gaan. Voor de prijsklasse 40-50 euro is het werkelijk subliem.
- Afwerking is dik in orde. De dopjes zijn klein en stevig met een metalen behuizing.
- Comfort vind ik uitstekend. Doordat ze erg klein zijn en het kabeltje recht naar beneden loopt, blijven ze prima zitten ook tijdens beweging (ik gebruik ze ook op de fiets)
- Sommige mensen hebben al opgemerkt dat de bediening vrij hoog zit, dat juiste gedaan om de microfoon dicht bij je mond te plaatsen waardoor de verstaanbaarheid tijdens het bellen een stuk beter is. En ja, je zult even moeten aanleren dat je ze op de tast bedient.

Ik gebruik ze in combinatie met de iPhone 5s en ze klinken out-of-the-box met de standaard muziekspeler geweldig. Het is natuurlijk altijd mogelijk om met de app EQu het geluid te tweaken mocht je dat toch nodig vinden.

| Remko 25-07-2018 12:09

Deze koptelefoon heeft een zeer goed geluid, enigszins vergelijkbaar met een andere koptelefoon die ik heb die 2 keer zo duur was. Constructie ziet er stevig uit. Het snoer bijv. is aanzienlijk steviger dan van veel andere koptelefoons. De schakelaar die de knopbediening geschikt maakt voor elk merk smartphone, is heel handig. Het geluid van de ingebouwde microfoon vind ik echter tegenvallen (erg zwak). De rubberen dopjes zijn zeer lastig te bevestigen aan de koptelefoon. Aan 1 kant beschadigde daardoor zelfs het gaasje in de koptelefoon. Dat bleek het geluid gelukkig niet te beïnvloeden, maar kan er wel toe leiden, dat er meer vuil op het speakertje terecht komt. Al met al vind ik de prijs / kwaliteit verhouding prima.

4.9 sterren gebaseerd op 19 beoordelingen