Soundmagic E10S

De Soundmagic E10s is de perfecte headset voor Android-gebruikers. De afstandsbediening heeft een enkele knop en werkt daarom perfect samen met alle gangbare toestellen.
Wil je de uitgebreide 3-knops afstandsbediening voor iPhone en iPad? Bekijk dan de Soundmagic E10M.

Met de Soundmagic E10s haal je iets heel speciaals in huis. Deze oordoppen klinken niet alleen geweldig, ze zijn ook erg stevig dus je kunt hiermee weer jaren vooruit! De E10s is een van de nieuwste modellen van Soundmagic en je kunt direct zien dat hier alle beschikbare know-how in is gestopt.

Van de volle bass tot het heldere hoog, de lage, midden en hoge tonen zijn perfect in balans. Muziek klinkt hierdoor precies zoals het door de muzikant bedoeld is, zonder overheersende tonen. Alle kleine details worden perfect weergegeven waardoor je je bij een live-concert waant. De Soundmagic E10s is hierbij niet te lief en kan goed knallen, perfect dus!

De kabel is gemaakt van sterk maar zacht rubber en is zoals alle oordoppen van Soundmagic is het rechter oordopje te herkennen aan de rode ring. De Soundmagic E10s is de ideale headset voor Android-gebruikers. De afstandsbediening heeft een enkele knop en werkt daarom perfect samen met alle gangbare toestellen.