V-Moda Crossfade M-100

€249,00 €180,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Informeer naar de levertijd

De V-Moda Crossfade M-100 is een fullsize over-ear hoofdtelefoon met een kenmerkende sound. De Crossfade houdt het midden tussen de populaire sound van Beats by Dre en de high-end hoofdtelefoons die we ook verkopen. Wil je kwaliteit, diepgang en toch een sound die makkelijk in het gehoor ligt? Dan is de Crossfade M-100 je op het lijf geschreven.

Voor electronische muziek zoals dance, techno of deephouse is de bass van levensbelang. Op dat gebied zal deze V-Moda niet snel teleurstellen. Bass is er altijd in ruime hoeveelheid, maar overstemt nooit de rest van het spectrum. Precies zoals het hoort dus. Hierdoor zijn het hoog en midden nog helder en strak. Je mist niks, er is alleen wat meer bass. Heerlijk.

 

Militaire duurzaamheid

De V-Moda Crossfade M-100 is ook wat betreft de bouwkwaliteit uitzonderlijk. Waar de hoofdtelefoons van Beats nog wel eens doormidden breken is dat met  V-Moda ongemogelijk. Geen gedoe met plastic, gewoon een metalen hoofdband, metalen oorcups en een kabel die met kevlar verstevigd is. Niet voor niets dat V-Moda voldoet aan de zware militaire standaaard MIL-STD-810G.

 

Oorkussens

Wil je de V-Moda M-100 kopen? Bestel dan direct de XL oorkussens mee. Deze oorkussens maken een wereld van verschil! Ze sluiten je nog beter af van de omgeving, zitten lekkerder en verbeteren de klank van je nieuwe V-Moda!

 

Onze V-Moda Crossfade M-100 review

De V-Moda Crossfade M-100 is een van onze favoriete hoofdtelefoons. Niet perse het meest neutraal, maar zeker ook geen bass-monster waar je na een kwartier weer klaar mee bent. Op kantoor gebruiken we vaak de Crossfade Wireless 2, de draadloze variant van deze M-100. Beide headphones zijn heerlijk om de hele dag op te hebben, vooral met de dikke XL oorkussens. 

 

Custom

Bij de V-Moda hoofdtelefoons is het mogelijk de shields aan de zijkant van de hoofdtelefoon te vervangen. Je kunt een kleur, textuur, print of zelfs 3d-print kiezen. Eigenlijk alles is mogelijk, zelfs platinum shields van duizenden dollars. Kortom: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Voor alle opties zie de website van V-Moda.

| Johannes 25-07-2018 12:06

Deze hoofdtelefoon aangeschaft als cadeautje voor mezelf en dat had ik echt eerder moeten doen. Zoals in de beschrijving al staat is dit een hele stevige hoofdtelefoon en na de plastic Sennheiser die ik hierovor had is dat een hele verbetering. De sound is lekker vol en hij klinkt perfect met mijn telefono.

| Merlin 25-07-2018 11:55

Na een maand reviews lezen kwam ik pas in de laatste week dit merk en hoofdtelefoon tegen.

Ik was voornamelijk opzoek naar de "beste" geluidskwaliteit.
Helaas gaat dit niet altijd samen met bouwkwaliteit.

Uiteindelijk heb ik de de boel omgedraaid.
Bouwkwaliteit als prioriteit en daar de beste geluidskwaliteit bij zoeken.

Op deze manier kwam de V-Moda M-100 al snel in het vizier.

Het geluid:

Goede bass en midden en hoog valt niets op aan te merken, op een klein puntje na.
De hoofdtelefoon klinkt het best op een behoorlijk volume.
Bij lage volumes is de bass overheersend in vergelijking met de midden en hoge tonen.
Echter op het moment het volume opgevoerd word, is er duidelijk een punt waarop alles heel fijn gebalanceerd word.

Dit geld wat mij betreft bij alle muziek stijlen.
Houd dus rekening, houd u van muziek luisteren op lage volumes, is het misschien wijs om te kijken naar een andere hoofdtelefoon.

Bouwkwaliteit en opties:

In een woord Fantastisch !
Staal, niet geklonken geklikt of wat dan ook.
Alles vast met bouten en imbus, perfect.

Kabels lekker slank en stug straalt kwaliteit uit en uiteraard vervangbaar, mogelijk zelfs kabels van een andere fabrikant als de plug slank genoeg is om in de hoofdtelefoon te passen.

Comfort:

Zit prima op de oren en hoofd.
De kussens zijn wat aan de kleine kant en mijn oor past er net in.
Er zijn grotere kussens te krijgen echter deze dienen wel aangeschaft te worden.

Conclusie:

Zoekt u bouwkwaliteit en geluidskwaliteit op een behoorlijk volume ?
Niet denken... Maar kopen.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen