V-Moda XS

€179,00 €152,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: Informeer naar de levertijd

De V-Moda XS is de perfecte portable headphone als je op zoek bent naar goede geluidskwaliteit voor onderweg. Dat de XS niet de meest gedetailleerde of onthullende hoofdtelefoon is maakt in dit geval weinig uit, hij geeft namelijk een ijzersterk geluid. En dankzij de handige opvouwbare constructie klap je 'm snel in. Daarbij is de metalen constructie een dikke plus, deze V-Moda is klein maar kan grote klappen weerstaan! Klein en krachtig dus.

De XS is een on-ear model, wat wil zeggen dat de oorkussens tegen het oor drukken. Handig, want zo blijft het een compact ontwerp. Als je echter de perfecte afsluiting zoekt of uren achtereen gaat luisteren dan is de V-Moda Crossfade M-100 beter geschikt. Deze heeft over-ear oorkussens, waardoor het comfort nog groter wordt.De V-Moda XS is gefabriceerd naar de MIL-STD-810G militaire standaard. Concreet betekent dit dat de kabel niet 100 keer kan buigen, zoals andere merken hanteren, maar een bizarre 1 miljoen keer. Ook de hoofdband en de oorcups zijn supersterk. Je kunt de V-Moda XS tientallen keren laten vallen en hij blijft werken. Overigens geen aanrader, want de afwerking van de hoofdtelefoon is er eigenlijk te mooi voor.

| Knaai 25-07-2018 11:59

Ik gebruik deze hoofdtelefoon vooral voor mobiel gebruik, maar zelfs als huiskamermodel valt hij niet tegen. Geluid is transparant en met een vol basgeluid.
Hiervoor gebruikte ik de bejubelde Grado sr-80 als mobiele hdphns, maar dit is duidelijk een veel betere keuze: de brouwkwaliteit is geweldig en zo ook de degelijkheid. Het koord zit niet vast aan de beugel, dus geen nare draadbreuken (dit gebeurde zeer vaak bij de Grado die naar mijn idee niet voor buitengebruikstelling geschikt is) Hij is mooi klein inklapbaar en er zit een stevige harde beschermhoes bij. Het geluid is vol en krachtig en de hoofdtelefoon sluit erg goed het buitengeluid af: dit is fijn voor bv gebruik in de trein, maar wellicht wat link op de fiets, en hij is erg licht.
Enig minpuntje is de afstandsbediening in het koord, deze werkt bij mij erg slecht.
Maar over het algemeen een zeer goede keuze bij mobiel gebruik.

| Noot 25-07-2018 11:58

Top headphone voor op reis!

| Harry 25-07-2018 10:29

Gebruik zo'n XS al een paar jaar. Heb er zelfs nog extra kapjes bij kunnen bestellen met bedrijfslogo er op. Gebruik hem altijd in kantoortuinen om me op mijn werk te kunnen concentreren. Ideaal dat er geen complete noicecanceling op zit. Hoor je nog een beetje wat er om je heen gebeurt. Vind ik wel prettig. Door een oorkapje wat naar achteren te schuiven kan je even luisteren als dat nodig is.
Geluidskwaliteit is heel goed. Er zullen vast betere zijn maar ik vind het geluid fris met een stevige bas. Stemmen ook prettig, niet die aparte kleuring in het midden die ik altijd bij Sennheisers hoorde.
En het ontwerp is prachtig ja. Stevig, vooral in de case, dan kan je er echt mee gooien!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen