Aanbieding!

V-Moda XS

24.99

De V-Moda XS is een draagbare knaller met een relaxte sound. Geen vermoeiende high-end, maar gewoon een uitstekende hoofdtelefoon met een warme klank.

Laatste update op 18 april 2024 00:57
Categorie:

Beschrijving

De V-Moda XS is een draagbare knaller met een relaxte sound. Geen vermoeiende high-end, maar gewoon een uitstekende hoofdtelefoon met een warme klank.

De V-Moda XS is de perfecte portable headphone als je op zoek bent naar goede geluidskwaliteit voor onderweg. Dat de XS niet de meest gedetailleerde of onthullende hoofdtelefoon is maakt in dit geval weinig uit, hij geeft namelijk een ijzersterk geluid. En dankzij de handige opvouwbare constructie klap je ‘m snel in. Daarbij is de metalen constructie een dikke plus, deze V-Moda is klein maar kan grote klappen weerstaan! Klein en krachtig dus.

De XS is een on-ear model, wat wil zeggen dat de oorkussens tegen het oor drukken. Handig, want zo blijft het een compact ontwerp. Als je echter de perfecte afsluiting zoekt of uren achtereen gaat luisteren dan is de V-Moda Crossfade M-100 beter geschikt. Deze heeft over-ear oorkussens, waardoor het comfort nog groter wordt.De V-Moda XS is gefabriceerd naar de MIL-STD-810G militaire standaard. Concreet betekent dit dat de kabel niet 100 keer kan buigen, zoals andere merken hanteren, maar een bizarre 1 miljoen keer. Ook de hoofdband en de oorcups zijn supersterk. Je kunt de V-Moda XS tientallen keren laten vallen en hij blijft werken. Overigens geen aanrader, want de afwerking van de hoofdtelefoon is er eigenlijk te mooi voor.