Audeze LCD-3

€2.449,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Informeer naar de levertijd

De Audeze LCD-3 is Audeze’s paradepaardje, en is al vaak de beste headphone ter wereld genoemd. De LCD-3 brengt van alle Audeze-headphones de allerhoogste kwaliteit en muzikale resolutie. Het geluid is open en gedetailleerd, met een krachtig laag, een rijke midrange en een uitnodigend hoog.  Het ruimtelijke, ultra-realistische geluid in combinatie met de krachtige bass zorgt dan ook voor een absoluut ongekende luisterervaring.

De superzachte hoofdband en oorkussens van lamsleer zorgen voor een onovertroffen comfort en de headphones zijn voorzien van gebalanceerde en afneembare kabels. De LCD-3 presteert het beste met een headphone-versterker, en sources van goede kwaliteit zijn ook geen overbodige luxe voor deze Audeze. Hier staat wel tegenover dat, aangesloten op bovenstaande, de LCD-3 een waanzinnige weergave van je muziek levert. De headphone is aan de zware kant, maar zit goed en perfect in balans op het hoofd. Twijfel niet om deze Audeze te komen luisteren om de ervaring zelf te ondergaan.

| Ska 25-07-2018 13:00

Bij HDPHNS geluisterd naar de hoofdtelefoons van Audeze. De LCD-3 sprong er direct uit. Alle voordelen, maar zoveel rust! Ik ben zeer correct geholpen, heb ik alle rust allerlei hoofdtelefoons kunnen proberen en ben uiteindelijk zeer tevreden met mijn Audeze.

| Ska 25-07-2018 12:55

Chez HDPHNS, j'ai écouté le casque Audeze. Le choix du LCD-3 s'est fait immédiatement. Tous les avantages mais tant de paix! J'ai été bien aidé, j'ai pu faire mon choix, pu essayer et je suis finalement très content de mon Audeze.

| Eric 25-07-2018 12:08

Waar de meeste producenten van hoofdtelefoons proberen te imponeren met "stak" laag en "helder" hoog, heeft Audeze (spreek uit als 'Odyssey') zich als doel gesteld het geluid wat aangenaam voller en realistischer te laten klinken. Ik stoorde me nogal aan het etherisch hoog van vrouwenstemmen en het vaak nogal analytische geluid waarmee producenten zoals
Sennheiser en Beyerdynamic hun geluid ten tonele voeren. Ik heb meer dan 25 jaar diverse hoofdtelefoons van beide producenten gehad en heb momenteel van Beyerdynamic de DT990Pro, DT990 en Tesla T1 liggen. De eerste hoofdtelefoon van Beyer was een DT811. Had deze gekocht in de tijd dat de Sennheiser 'Ovation' (hun toenmalig vlaggeschip) nogal gehypt werd. Bij beluisteren van een 7 a 8 hoofdtelefoons bleef de Beyer over. Een warm maar gedetailleerd klinkende hoofdtelefoon die ik bijna 10 jaar met plezier heb mogen beluisteren. De opeenvolgende DT990Pro, DT990 en de T1 waren steeds elkaars meerdere in strak, helder en detail, maar tevens begon het geluidsbeeld steeds platter en de treble steeds overheersender te worden. De DT990 blijft in mijn ogen/oren het beste prijs/kwaliteits beestje dat ze ooit hebben geproduceerd. Ik houd van detail, maar dit moet niet recht in je gezicht geslingerd worden zoal bij de Sennheiser HD800 (meer iets voor in de studio). Electrostaten zijn een stuk verfijnder, maar missen de indrukwekkende impact, dat een live optreden kan geven en zijn nogal duur en fragiel. En over blijft Audeze.
Deze Audeze lcd-3 geeft mij de voldoening die ik in head-fi zocht. Heb een Oppo ha1 versterker/dac met een NAD M50 streamer en een Moonaudio Silver Dragon V3 hoofdtelefoonkabel. Daarnaast is alles aangesloten op een Isotek Sigma 2 power conditioner. Niet goedkoop, maar ieder component werkt hoorbaar mee aan de uiteindelijke performance van deze hoofdtelefoon, die dit alles zeker verdient. Een goede kabel is zeer belangrijk en verdient ook zeker mijn aanbeveling. Rijk/vol, behoorlijk realistisch en gedetailleerd zijn de kenmerken van de lcd-3. Zeker een aanrader voor de echte muziekliefhebber.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen