Fiio

Fiio is een Chinese fabrikant met een uitgebreid assortiment aan audiospelers, hoofdtelefoonversterkers en aanverwante accessoires. Fiio hoofdtelefoonversterkers verhogen de geluidskwaliteit aanzienlijk.

Fiio timmert al tien jaar aan de weg als zelfstandige fabrikant en dat is duidelijk te zien in de kwaliteit van de producten. De afwerking en geluidskwaliteit zijn haast on-Chinees goed.

De mp3-spelers van Fiio zijn op dit moment behoorlijk populair. Dat is niet gek als je bedenkt dat er eigenlijk geen alternatieven zijn! Een Fiio M3k klinkt al beter dan de welbekende iPod, terwijl spelers als de Fiio M9 en Fiio M11 een geluidskwaliteit leveren die veel ervaren audiofielen verbaast. Fiio levert voor alle spelers accessoires, zoals lederen hoezen en kabels. Alle spelers zijn te verbeteren door het toevoegen van een externe Fiio hoofdtelefoonversterker. Niet nodig, maar overal is aan gedacht!

De hoofdtelefoonversterkers van Fiio zijn vriendelijke geprijsde versterkers. Ze zijn klein van formaat, maar leveren grootse prestaties.

Resultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond