Cowon iAudio HiFi 32 GB

Laatste update op 14 april 2024 02:48
Artikelnummer: 9200000122945335 Categorie:

Beschrijving

iAUDIO HiFi is de volgende generatie DAP van Cowon met een versterker met hoge resolutie ontwikkeld voor hifi-geluid, inclusief een signaal-ruisverhouding van 130 dB (SNR), harmonische vervormingsindex (THD + N) van 0,0004% en een output van 2,0 Vrms . De iAUDIO HiFi is slank en licht, maar de prestaties zijn ongeëvenaard dankzij de krachtige specificaties. De belangrijkste gebruikte CS43131 DAC is een krachtige DAC met een ingebouwde hoofdtelefoonversterker met hoge resolutie.
iAUDIO HiFi ondersteunt native geluid tot DSD128, zodat u geluid kunt horen zoals de artiest het heeft bedoeld. Bovendien ondersteunt het verschillende indelingen met hoge resolutie, zoals MP3, WMA, OGG, DSD-indeling van DFF, DSF, SACD-ISO-bestanden en geluid zonder verlies, zoals WAV, AIFF, FLAC, ALAC en APE.
Vijf digitale filters (snelle / lage latentie, snelle / fasecompensatie, langzame / lage latentie, langzame / fasecompensatie, niet-overbemonstering) zijn beschikbaar om fijne micro-tuning mogelijk te maken. Dit stelt luisteraars in staat om geluiden te stemmen die eerder voorbij de grenzen van het gehoor waren, zelfs met identieke geluidsbronnen.
JetEffect, COWON’s unieke geluidsveldtechnologie, is ook inbegrepen. Het biedt een muziekomgeving die aan verschillende smaken en voorkeuren kan voldoen. En om subtiel van HD-geluid te genieten, biedt iAUDIO HiFi 140 volumeregeling. Door de knop ingedrukt te houden, verandert het volume snel. Fijne volume-aanpassing is ook mogelijk met een niveau van 0,5 dB per keer. De iAUDIO HiFi biedt ook 11 stappen voor het aanpassen van de afspeelsnelheid, van 50% tot 150% en een sectieherhaalfunctie waarmee u een specifiek gedeelte van de audio kunt herhalen.
Nieuw bij de iAUDIO HiFi is een hoofdtelefoonmodus met hoog uitgangsvermogen om hoofdtelefoons met een hoge impedantie correct aan te sturen. High-end hoofdtelefoons met hoge impedantie kunnen worden aangestuurd zonder een afzonderlijke hoofdtelefoonversterker voor meer flexibiliteit bij gebruik in combinatie met verschillende ontvangers.
iAUDIO HiFi is ontworpen om gemakkelijk in uw hand te liggen met een optimale interface en een capacitief touchpad dat u een snelle respons en stabiele prestaties geeft, swing-touch interface die volledige controle mogelijk maakt met alleen uw duim terwijl u het apparaat vasthoudt, en de fysieke knop aan de linkerkant en rechterkant.

Prijshistorie voor Cowon iAudio HiFi 32 GB

Extra informatie

Merk