Fiio E10k

Op zoek naar de beste DAC/AMP voor bij je laptop of pc? Zoek dan niet verder, niets verslaat de Fiio E10k!De stap naar head-fi heaven was nog nooit zo klein. Plug de Fiio in je computer met de meegeleverde USB-kabel of een van de upgrade-kabels van Audioquest en begin met genieten. De Fiio E10k zorgt voor meer lucht, een betere plaatsing van instrumenten, meer kracht in de weergave en vooral meer fun!

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de beste DAC/AMP voor bij je laptop of pc? Zoek dan niet verder, niets verslaat de Fiio E10k! De stap naar head-fi heaven was nog nooit zo klein. Plug de Fiio in je computer met de meegeleverde USB-kabel of een van de upgrade-kabels van Audioquest en begin met genieten. De Fiio E10k zorgt voor meer lucht, een betere plaatsing van instrumenten, meer kracht in de weergave en vooral meer fun!

De Fiio E10k is gemakkelijk in gebruik. Aansluiten doe je via USB, that’s it. Daarna fungeert de E10k als externe DAC en dat klinkt een stuk beter dan de goedkope ingebouwde geluidskaarten van tegenwoordig.

Gebruik

De Fiio E10k is kinderlijk eenvoudig. De behuizing is kleiner dan je verwacht, zeker als je bedenkt dat dit een desktop-versterker is. Dankzij de draaiknop is het regelen van het volume snel en makkelijk. Iets meer bass nodig? Geen probleem! De handige switch op de voorzijde zorgt er voor dat je meer bass krijgt, elke keer als je muziek daar om vraagt. Misschien niet heel puristisch, maar wel erg lekker. Voor we verder gaan: niet alleen het geluid van je hoofdtelefoon wordt beter met de Fiio E10k. Dankzij de 3,5mm line-out uitgang aan de achterzijde is het ook kinderlijk eenvoudig om de verbinding tussen je computer en je stereo te verbeteren. De E10k fungeert dan alleen als USB-DAC. Hiermee til je je stereoset naar nieuwe hoogtes. Meer ruimte, meer rust en dynamiek is het resultaat. Sluit je nu een computer of laptop direct aan? Dan moet je deze upgrade zeker eens proberen!

Geluidskwaliteit

Sluit je hoofdtelefoon aan op de Fiio E10k het feest begint. Dankzij de USB-aansluiting krijg je een perfect digitaal signaal binnen. De ingebouwde DAC in de Fiio zorgt voor een perfecte omzetting van digitaal naar analoog. Vervolgens zorgt de hoofdtelefoonversterker van topkwaliteit er voor dat elke hoofdtelefoon begint te zingen. Neem geen genoegen met minder en haal uit je hoofdtelefoon wat er in zit! Of het nou gaat om de plaatsing van instrumenten of de weergave van kleine details, deze Fiio verbetert het geluid met forse stappen.  Ook oordoppen worden tot grote hoogten gestuwd. Hoe gevoelig je doppen ook zijn, ruis is afwezig. Wat je wel krijgt is een helder signaal dat moeiteloos een mooi stereobeeld neer zet.

Kwaliteit

De E10k heeft een compacte aluminium behuizing en kan tegen een stootje. Voor gebruik op je bureau worden er rubber voetjes meegeleverd. De grote draaiknop aan de voorzijde valt gelijk op en draait heerlijk soepel dankzij de alps-potmeter van hoge kwaliteit. Geen zorgen, de Fiio E10k staat garant voor jaren luisterplezier!

Prijshistorie voor Fiio E10K Olympus 2

Statistieken

Huidige prijs -18 juli 2024
Hoogste prijs€119,0024 juli 2023
Laagste prijs€119,0024 juli 2023
Sinds 24 juli 2023

Laatste prijswijzigingen

€119,0024 juli 2023
Stel een prijsalert in!