Hifi streamen met het nieuwe Sonos Play: 3 systeem

Klein, sexy en overal passend. Als het aan de fabrikant ligt, zal dit nieuwe streaming hifi systeem van Sonos zich zo moeten profileren.

De Sonos Play: 3 speakers kunnen elkaar aanvullen als één hifi systeem, maar je kunt er ook voor kiezen om ze in 3 verschillende ruimtes van het huis op te stellen. Sluit één Sonos speler of Bridge op een router aan en vervolgens spelen ze synchrone muziek dankzij Sonosnet 2.0.

Met Sonos kun je naar meer 100.000 online radiostations, programma’s en podcastst luisteren. Er is bijvoorbeeld toegang tot Spotify, maar ook Last.fm, Napster en Rhapsody behoren tot de mogelijkheden. Aangesloten op het thuisnetwerk, kun je alle muziek van je computer afspelen.

Het nieuwe hifi streaming systeem bestaat uit 3 interne luidsprekers die worden aangedreven door 3 digitale D-klasse versterkers. Een basradiator zorgt voor de lage tonen, terwijl twee drivers en een tweeter de midden- en hoge tonen voor hun rekening nemen. De lage- en hoge tonen, de balans en loudness zijn per zone in te stellen, zodat het geluid bij de ruimte past waarin je speelt. Alle filterinstellingen, de actieve equalizer en de synchronisatie werken in het digitale domein via DSP circuits om het verlies van geluidskwaliteit en energie te voorkomen.

Je kunt de Sonos Play: 3 voor 299 euro aanschaffen. Interesse? Kijk voor meer informatie op de Sonos website .