MP3 speler – MP3 speler Bluetooth – Ondersteuning tot 128 MB – Inclusief 16GB Geheugenkaart – Met FM radio en Spraakrecorder – Inclusief Oordopjes

Artikelnummer: 9300000063225724 Categorie:

Beschrijving

Nooit meer afgeleid raken door telefoontjes en berichten tijdens het sporten of wandelen? Geniet nu echt van de muziek en je bezigheden zonder dat jij je mobiele telefoon ervoor nodig hebt! De Lisiv MP3-Speler kan dit voor je oplossen! Deze simpele MP3-speler is licht van gewicht, compact qua design en bevat extra grote opslagcapaciteit! Kies je voor Lisv, dan kies je voor gemak en kwaliteit! Dankzij de inbegrepen 16GB geheugenkaart en het extra setje oortjes kun je gelijk eindeloos genieten van al jouw favoriete nummers!

Nog meer voordelen:


Multifunctionele MP3-spele
r: In de MP3-muziekspeler van Lisv is een FM-radio geïntegreerd, zodat je overal radio of berichten kunt horen. Het ondersteunt ook voice recording,e-book lezen, video bekijken en bevat een Ingebouwde luidspreker. Geniet van muziek desnoods zonder hoofdtelefoon.

Lange batterijduur & superlicht gewicht: De mp3-speler heeft slechts een oplaadtijd van maximaal 2 uur. Met de opgeladen mp3-speler kan je tot wel 15 uur naar je favoriete nummers luisteren! Deze compacte mp3-speler weegt erg licht en is perfect voor sport en reizen.

Grote opslagmediacapaciteit & Inbegrepen sd kaart (16GB): De mp3-speler bevat 8 GB intern geheugen en biedt veel ruimte voor je nummers en boeken. De mp3-speler ondersteunt tot 128 GB microTF-kaart. Dankzij de inbegrepen SD kaart (16GB) met extra veel geheugen hoef jij je geen zorgen meer te maken of je wel genoeg geheugen hebt voor a jouw favoriete nummers!

Ondersteunt de meeste gangbare audioformaten: Ondersteunt MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV, AAC-LC, ACELP.

Perfect als cadeau: Deze mp3-speler is een geweldig cadeau voor Kinderen of volwassenen. Het is niet alleen perfect voor reizen en sporten, maar ook voor amusement en leren. Het bestaat uit een 1,8 inch TFT-scherm.


TIP: Wil je mp3-speler gebruiken om veel te lezen en om video’s te bekijken? Voor veel gebruik adviseer ik om de nieuwste Generatie Lisiv mp3 speler te bestellen. Deze mp3-speler heeft een extra groot scherm! Bekijk het assortiment.

Pluspunten Lisiv mp3-speler

✅Met gratis meegeleverde oortjes!
✅Met gratis meegeleverde 32GB geheugenkaart!
✅Bluetooth verbinding
✅Multifunctionele MP3-speler
✅Video, e-book, radio, geluidsrecorder
✅Lange batterijduur
✅Compact design & Licht van gewicht
✅30-dagen geld terug garantie

Wat krijg ik?

✔ 1x Lisiv mp3-speler
✔ 1x Handleiding
✔ 1x 16GB geheugenkaart
✔ 1x Muziekoortjes
✔ 1x USB- kabel

Specificaties

✔ Gratis 16GB geheugenkaart
✔ Gratis Muziek oortjes

Garantie 100% geld terug garantie. Heeft u vragen en of problemen met het product? Neem dan gerust contact op met ons en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Prijshistorie voor MP3 speler - MP3 speler Bluetooth - Ondersteuning tot 128 MB - Inclusief GRATIS 16GB...

Extra informatie

Merk