Een Netflix storing? Check de foutcode en los het op!

Ach, Netflixen. Nog niet zo lang geleden maakte de streamingdienst furore als disruptor in de videoverhuursector. Nu is Netflix zo ingebakken in ons leven dat het alleen storend is als het niet meer werkt.

Ach, Netflixen. Nog niet zo lang geleden maakte de streamingdienst furore als disruptor in de videoverhuursector. Nu is Netflix zo ingebakken in ons leven dat het alleen storend is als het niet meer werkt.

Misschien is het slecht weer. Misschien zit je thuis, ziek. Of misschien keek je gewoon uit naar een Stranger Things-binge. Wat je omstandigheden ook zijn, wanhoop niet! Voor veel probleemoplossing moet je de foutcode controleren. Sommige codes en storingen hebben met elkaar te maken en als je het ene weet te verhelpen, kun je het andere ook verhelpen. Andere keren is het duidelijk wat het probleem is en bevestigt de foutcode alleen je vermoedens. De Netflix foutcode geeft veel informatie voor het oplossen van zowel live als on-demand problemen.

De eenvoudigste oplossingen zijn soms de meest effectieve: herstart je afspeelapparaat, modem of router of haal ze 60 seconden uit het stopcontact. Als de Netflix storing aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor meer hulp! En als het wel werkt? Ga weer verder met series en films kijken! We beginnen met de basis en werken naar de meer gecompliceerde dingen toe.

Problemen met Netflix oplossen

Er zijn veel mogelijke Netflix storingen en we zullen ze niet allemaal in dit stuk behandelen. Netflix heeft tientallen artikelen over verschillende foutvariaties die we gewoon niet in één keer kunnen aanpakken.

Het goede nieuws: veel van de storingen lijken op elkaar. Als algemene regel raden we je aan het volgende te proberen wanneer je een probleem tegenkomt:

 • Controleer je internetverbinding
 • Koppel je mobiele apparaat, tv of computer los en maak vervolgens opnieuw verbinding
 • Meld jezelf af bij je Netflix-account en meld je opnieuw aan
 • Controleer je accountinstellingen

Status controleren

Netflix gaat zelden helemaal plat, zoals in de situatie waarin iedereen moeite heeft om toegang te krijgen. Hier is echter een geweldige pro-tip over. Als je op Google zoekt naar “Netflix storing” zul je bijna altijd rapporten van websites zien die uitleggen wat er gebeurt en waarom er voor iedereen een serverprobleem is. Hetzelfde gebeurt met grote platforms en apps zoals Gmail en Facebook. Dus soms ligt het probleem bij de daadwerkelijke streaming-mediaprovider en niet alleen bij een van de onderstaande foutmeldingen.

Daarom hebben we je één professionele tip gegeven, hier is een nog betere: er is een website die je kunt controleren en die laat zien of Netflix actief is. Eerlijk gezegd is het bijna altijd groen voor alle systemen. Het is echter de moeite waard om te kijken of je hunkert naar die gloednieuwe serie die net uitkwam met een beroemde acteur in de hoofdrol. Het is waarschijnlijk niet zo geweldig, maar wie weet? Misschien zal Brad Pitt het allemaal laten werken. Als Netflix voor iedereen niet beschikbaar is, laat de site je dit weten.

Hier nog een laatste tip. Als er ooit een extreem populaire show of film op Netflix is ​​en je moeilijkheden hebt om toegang te krijgen, weet dan dit: dat geldt ook voor alle anderen. In dit soort gevallen zijn de servers mogelijk overbelast. Soms is de beste oplossing hiervoor gewoon te wachten tot een dag of tijd waarop niet zoveel mensen kijken, zoals later op de avond of in de ochtend.

Begrepen? Laten we snel naar enkele specifieke foutcodes gaan kijken die je mogelijk langs ziet komen.

Netflix-fout 0041

Apparaat- of verbindingsprobleem

Als je Dragons: Race to the Edge bekijkt en deze foutmelding verschijnt, raak dan niet in paniek. Ofwel je internet werkt niet goed, of er zijn gegevens op je afspeelapparaat die moeten worden vernieuwd.

Voor dit probleem raadt Netflix je aan de gegevens van de Netflix app te wissen en het afspeelapparaat opnieuw op te starten. Of, als de storing verband lijkt te houden met de connectiviteit kun je het wifi-thuisnetwerk opnieuw opstarten.

Als je op een draagbaar apparaat kijkt, probeer dan door het huis te bewegen om te zien of je ergens een beter signaal kunt krijgen. En als al het andere faalt kun je een andere internetverbinding proberen, als deze beschikbaar is, of je internetinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Vergelijkbare foutcodes: Fout tvq-st-120, Fout AIP-704, Fout UI-400, Fout 12001, Fout 5403, Fout 11853, Fout 1011, Fout 1012, Fout 1016, Fout -11800

Netflix-fout 100

Probleem met iOS-apparaat

Netflix-foutcode 100 wordt geassocieerd met de Netflix app op AppleTV’s, iPhones, iPads en iPod Touches. Probeer het volgende om dit op te lossen:

 • Meld u af bij uw Netflix-account en meld u vervolgens weer aan
 • Installeer de Netflix app opnieuw
 • Start uw iOS-apparaat opnieuw op

Vergelijkbare foutcodes: Fout 1001, Fout 10023-5009

Netflix-fout 7034

Onbekend probleem

Als de basisstappen voor probleemoplossing die we aan het begin van het artikel hebben aanbevolen niet werken, moet je rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Netflix.

Vergelijkbare foutcodes: Fout 1004

Netflix-fout (AIP-705)

Apparaat- of verbindingsprobleem

Net als 0041 kan AIP-705 twee kanten op. Het kan betekenen dat je internetverbinding gewoon niet in orde is, of het kan betekenen dat er oude informatie is opgeslagen op je afspeelapparaat.

Als je kunt vaststellen dat je internetverbinding stabiel is, probeer dan uit te loggen bij Netflix en je Blu-Ray-speler of smart-tv opnieuw op te starten.

Netflix-fout NQL.2303

Probleem met Android-apparaat

U kunt deze foutmelding krijgen als je de Netflix app op een Android-telefoon of -tablet hebt. Dit betekent dat je Android-apparaat een probleem heeft met het downloaden van Netflix-inhoud. U kunt onze basisstappen voor probleemoplossing proberen, maar in dit geval werken ze mogelijk niet. Je zult in plaats daarvan Rick & Morty op je Xbox of laptop moeten bekijken.

Netflix storing met foutcode NQM.407

Probleem met Android-betaling

Deze melding verschijnt op Android wanneer Netflix de betaling niet heeft ontvangen. Dat betekent niet dat je iets oneerlijks hebt gedaan. In de meeste gevallen dan :). De fout kan optreden omdat je credit card is verlopen of omdat je bank of kredietverstrekker de betaling niet wilde vrijgeven, of omdat er een probleem was met het factuuradres.

Controleer de betaalmethode door in te loggen op je Netflix account. Als alles er goed uitziet moet je waarschijnlijk opnieuw een betaalmethode toevoegen aan je account.

Netflix-fout S7111-1957-205002

Safari-probleem

De Netflix-storing S7111-1957-205002 kan verschijnen wanneer je Safari op een Mac gebruikt. Je kunt de Netflix-gegevens uit de browser cache verwijderen of je kunt Safari geforceerd afsluiten en het opnieuw proberen.

Als je een iPhone, iPad of iPod hebt hoef je je geen zorgen te maken over S7111-1957-205002. Netflix geeft aan dat deze storing Mac-specifiek is.

Storing Netflix oplossen? Vind hier alle foutcodes om je Netflix storing op te lossen.

Netflix-fout S7111-11101

Browserprobleem

Deze Netflix storing is een Mac-specifieke browserfout. De beste manier om het op te ruimen is door naar netflix.com/clearcookies te gaan.

Netflix-fout TVP-832

Verbindingsprobleem

Netflix zegt dat TVP-832 meestal duidt op een storing van de internetverbinding. Om deze gevallen op te lossen stelt het bedrijf voor om enkele of alle van de volgende dingen te proberen:

 • Schakel beveiligingssoftware uit, zoals VPN’s
 • Start uw afspeelapparaat opnieuw op
 • Meld u af bij uw Netflix-account en meld u vervolgens weer aan
 • Controleer uw internetverbinding en start indien nodig de modem/draadloze router opnieuw op
 • Sluit uw afspeelapparaat rechtstreeks aan op uw modem
 • Wijzig uw verbindingsinstellingen terug naar de standaardinstellingen

Vergelijkbare foutcodes: Fout NW-2-5

Netflix-fout U7111-5070

Leeftijdsprobleem

Als je deze melding in beeld krijgt, waarin wordt gevraagd je leeftijd te verifiëren kun je deze eenvoudig corrigeren. Het betekent alleen dat je je Netflix-account hebt gemaakt in een gebied waar je een bepaalde leeftijd moet hebben om inhoud voor volwassenen te bekijken. Ga naar netflix.com/verifyage om te bevestigen dat je niet te jong bent om Black Mirror te kijken.

Netflix-fout UI-120

Communicatieprobleem

Deze storing op Netflix geeft aan dat je afspeelapparaat moeite heeft met “praten met” Netflix. Om dit op te lossen log je uit van je Netflix-account. Als dat niet helpt, start dan het apparaat opnieuw op. En als dat tenslotte ook niet werkt kan je het beste even contact opnemen met de fabrikant van het apparaat.

Netflix onverwachte fout

Browserprobleem

Wanneer u een onverwachte foutmelding krijgt, komt dit meestal door de browser van het apparaat. Vernieuw de pagina volgens de foutinstructies en kijk of dit het probleem oplost. Als dat niet werkt, probeer dan van browser te wisselen.

Netflix fout NW-1-5

VPN en DNS problemen

Als je deze Netflix storing ziet verhinderen VPN (virtual private network) of DNS (domain name server) problemen dat je Netflix kunt kijken. Probeer beide uit te schakelen om te zien of dat het probleem verhelpt.

Gelijkaardig probleem: Netflix Fout NQA.1001

Netflix-fout NW-2-4

Verbindingsprobleem

Hetzelfde dat de oorzaak was van Netflix code U7111-5070 zit waarschijnlijk ook achter deze. Vernieuw de pagina en probeer iets anders af te spelen. Als dat niet werkt, start je afspeelapparaat dan opnieuw op. En als niets werkt, neem dan contact op met de klantenservice voor meer hulp.

Netflix-foutcode NW-2-5, UI-199 en SNR 360

Verbindingsprobleem

Dit betekent waarschijnlijk dat je probeerde Netflix films te kijken op een apparaat dat dit niet aanbiedt. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw. Als je deze Netflix storing met Chrome krijgt, schakel dan over op Firefox of Internet Explorer in plaats daarvan.

Netflix-fout NQA-514

Verbindingsprobleem

Dit probleem heeft waarschijnlijk te maken met je netwerkverbinding. Probeer de pagina te verversen en een andere serie of film af te spelen die voor jou wel goed werkt. Als dat niet gaat, probeer dan je toestel of modem/router opnieuw op te starten of haal de kabels even los.

Soortgelijke Netflix storingen: Netflix-fout NQA-1002 , Netflix Foutcode NQA-1007, Netflix Foutcode NW-2-3

Netflix foutcode NW-1-7

Verbindingsprobleem

Dit is weer een probleem dat met je internetverbinding te maken heeft. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, start je je apparaat opnieuw op. En als niets anders werkt, neem dan contact op met de klantenservice.

Netflix fout U11 01-2000

Serverprobleem

Dit betekent, zoals gewoonlijk, dat er iets mis is gegaan tussen jou en Netflix. Probeer de pagina opnieuw te laden en kijk of dat helpt. Als dat niet helpt, start je afspeelapparaat dan opnieuw op. En als geen van deze oplossingen er voor zorgt dat de dienst weer aan de praat raakt, neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie of om je probleem verder op te lossen.

Netflix fout U1723-1007

Verbindingsprobleem

Dit is de gebruikelijke internet verbindingsfout. Vernieuw de pagina en probeer opnieuw. Als dat niet werkt, start je je toestel opnieuw op. En als beide oplossingen niet werken, neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie of om je probleem verder op te lossen.

Netflix fout NQA-1002

Verbindingsprobleem

Zoals gewoonlijk geeft de Netflix error NQA-1002 geeft aan dat er een probleem is met de internetverbinding. Ververs de pagina en probeer opnieuw. Als dat niet helpt, herstart dan je afspeelapparaat (of modem/router). Als geen van deze stappen ervoor zorgt dat je favoriete serie weer te zien is, neem dan contact op met de klantendienst voor verdere hulp of hulp om je probleem te verhelpen.

Netflix foutcode UU62-6788

Netwerkprobleem

Als de fout UU62-6788 opduikt als je Netflix probeert te kijken, komt dat waarschijnlijk door een probleem met je netwerk. Vernieuw de pagina en kijk of dat helpt. Als dat niet helpt, start je afspeelapparaat dan opnieuw op. En als geen van deze werkt, neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie of om je probleem op te lossen.

Netflix foutcode NQA-1005

Verbindingsprobleem

Deze storing is gemakkelijk te verhelpen. Vernieuw de pagina en probeer deze opnieuw te laden. Als dat niet werkt, herstart dan je apparaat of modem/router (of ga over op een andere browser) door de voedingskabel even los te halen. Als geen van deze stappen werkt, probeer dan contact op te nemen met de Netflix klantenservice.

Netflix foutcode NW-2-6

VPN / DNS-probleem

Deze Netflix foutcode betekent dat er iets mis is met je VPN of DNS verbinding. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, start je je toestel opnieuw op. En als geen van deze stappen werkt, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere hulp of hulp om je probleem op te lossen.

Samenvatting

FoutcodeMogelijke oorzaakMogelijke oplossing
0041, tvq-st-120, AIP-704, UI-400, 12001, 5403, 11853, 1011, 1012, 1016, -11800Device or connectivity issueVerwijder app cache, check je verbinding
100, 1001, 10023-5009iOS device issueLog uit, herinstalleer de app, herstart je iOS apparaat
7034, 1004UnknownBel de Netflix klantenservice
AIP-705Device or connectivity issueCheck je verbinding, log uit en herstart je apparaat
NQL.2303Android device issueSchakel over naar een niet-Android apparaat
NQM.407Android payment issueLogin en bekijk je betaalinstellingen
S7111-1957-205002Safari issueVerwijder de browser cache, herstart Safari
S7111-11101Browser issueGa naar netflix.com/clearcookies
TVP-832, NW-2-5Connectivity issueCheck je verbinding
U7111-5070Age issueVisit netflix.com/verifyage
UI-120Communication issueLog uit en herstart je apparaat
Unexpected ErrorBrowser issueVervers, verwijder je browser cache

We putten voor deze gids natuurlijk uit het Netflix helpcentrum. Als we je vraag niet beantwoordden, kijk dan in het helpcentrum voor de relevante code. Netflix heeft tientallen artikelen over verschillende foutvarianten die we gewoon niet allemaal tegelijk kunnen behandelen. Als je hulp nodig hebt bij een specifieke fout, begin dan met het bekijken van onze artikelbibliotheek. Je vindt er genoeg informatie om aan de slag te gaan!

Misschien is het slecht weer. Misschien zit je thuis, ziek. Of misschien keek je gewoon uit naar een Stranger Things-binge. Wat je omstandigheden ook zijn, wanhoop niet! Voor veel probleemoplossing moet je de foutcode controleren. Sommige codes en storingen hebben met elkaar te maken en als je het ene weet te verhelpen, kun je het andere ook verhelpen. Andere keren is het duidelijk wat het probleem is en bevestigt de foutcode alleen je vermoedens. De Netflix foutcode geeft veel informatie voor het oplossen van zowel live als on-demand problemen.

De eenvoudigste oplossingen zijn soms de meest effectieve: herstart je afspeelapparaat, modem of router of haal ze 60 seconden uit het stopcontact. Als de Netflix storing aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor meer hulp! En als het wel werkt? Ga weer verder met series en films kijken! We beginnen met de basis en werken naar de meer gecompliceerde dingen toe.

Problemen met Netflix oplossen

Er zijn veel mogelijke Netflix storingen en we zullen ze niet allemaal in dit stuk behandelen. Netflix heeft tientallen artikelen over verschillende foutvariaties die we gewoon niet in één keer kunnen aanpakken.

Het goede nieuws: veel van de storingen lijken op elkaar. Als algemene regel raden we je aan het volgende te proberen wanneer je een probleem tegenkomt:

 • Controleer je internetverbinding
 • Koppel je mobiele apparaat, tv of computer los en maak vervolgens opnieuw verbinding
 • Meld jezelf af bij je Netflix-account en meld je opnieuw aan
 • Controleer je accountinstellingen

Status controleren

Netflix gaat zelden helemaal plat, zoals in de situatie waarin iedereen moeite heeft om toegang te krijgen. Hier is echter een geweldige pro-tip over. Als je op Google zoekt naar “Netflix storing” zul je bijna altijd rapporten van websites zien die uitleggen wat er gebeurt en waarom er voor iedereen een serverprobleem is. Hetzelfde gebeurt met grote platforms en apps zoals Gmail en Facebook. Dus soms ligt het probleem bij de daadwerkelijke streaming-mediaprovider en niet alleen bij een van de onderstaande foutmeldingen.

Daarom hebben we je één professionele tip gegeven, hier is een nog betere: er is een website die je kunt controleren en die laat zien of Netflix actief is. Eerlijk gezegd is het bijna altijd groen voor alle systemen. Het is echter de moeite waard om te kijken of je hunkert naar die gloednieuwe serie die net uitkwam met een beroemde acteur in de hoofdrol. Het is waarschijnlijk niet zo geweldig, maar wie weet? Misschien zal Brad Pitt het allemaal laten werken. Als Netflix voor iedereen niet beschikbaar is, laat de site je dit weten.

Hier nog een laatste tip. Als er ooit een extreem populaire show of film op Netflix is ​​en je moeilijkheden hebt om toegang te krijgen, weet dan dit: dat geldt ook voor alle anderen. In dit soort gevallen zijn de servers mogelijk overbelast. Soms is de beste oplossing hiervoor gewoon te wachten tot een dag of tijd waarop niet zoveel mensen kijken, zoals later op de avond of in de ochtend.

Begrepen? Laten we snel naar enkele specifieke foutcodes gaan kijken die je mogelijk langs ziet komen.

Netflix-fout 0041

Apparaat- of verbindingsprobleem

Als je Dragons: Race to the Edge bekijkt en deze foutmelding verschijnt, raak dan niet in paniek. Ofwel je internet werkt niet goed, of er zijn gegevens op je afspeelapparaat die moeten worden vernieuwd.

Voor dit probleem raadt Netflix je aan de gegevens van de Netflix app te wissen en het afspeelapparaat opnieuw op te starten. Of, als de storing verband lijkt te houden met de connectiviteit kun je het wifi-thuisnetwerk opnieuw opstarten.

Als je op een draagbaar apparaat kijkt, probeer dan door het huis te bewegen om te zien of je ergens een beter signaal kunt krijgen. En als al het andere faalt kun je een andere internetverbinding proberen, als deze beschikbaar is, of je internetinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Vergelijkbare foutcodes: Fout tvq-st-120, Fout AIP-704, Fout UI-400, Fout 12001, Fout 5403, Fout 11853, Fout 1011, Fout 1012, Fout 1016, Fout -11800

Netflix-fout 100

Probleem met iOS-apparaat

Netflix-foutcode 100 wordt geassocieerd met de Netflix app op AppleTV’s, iPhones, iPads en iPod Touches. Probeer het volgende om dit op te lossen:

 • Meld u af bij uw Netflix-account en meld u vervolgens weer aan
 • Installeer de Netflix app opnieuw
 • Start uw iOS-apparaat opnieuw op

Vergelijkbare foutcodes: Fout 1001, Fout 10023-5009

Netflix-fout 7034

Onbekend probleem

Als de basisstappen voor probleemoplossing die we aan het begin van het artikel hebben aanbevolen niet werken, moet je rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Netflix.

Vergelijkbare foutcodes: Fout 1004

Netflix-fout (AIP-705)

Apparaat- of verbindingsprobleem

Net als 0041 kan AIP-705 twee kanten op. Het kan betekenen dat je internetverbinding gewoon niet in orde is, of het kan betekenen dat er oude informatie is opgeslagen op je afspeelapparaat.

Als je kunt vaststellen dat je internetverbinding stabiel is, probeer dan uit te loggen bij Netflix en je Blu-Ray-speler of smart-tv opnieuw op te starten.

Netflix-fout NQL.2303

Probleem met Android-apparaat

U kunt deze foutmelding krijgen als je de Netflix app op een Android-telefoon of -tablet hebt. Dit betekent dat je Android-apparaat een probleem heeft met het downloaden van Netflix-inhoud. U kunt onze basisstappen voor probleemoplossing proberen, maar in dit geval werken ze mogelijk niet. Je zult in plaats daarvan Rick & Morty op je Xbox of laptop moeten bekijken.

Netflix storing met foutcode NQM.407

Probleem met Android-betaling

Deze melding verschijnt op Android wanneer Netflix de betaling niet heeft ontvangen. Dat betekent niet dat je iets oneerlijks hebt gedaan. In de meeste gevallen dan :). De fout kan optreden omdat je credit card is verlopen of omdat je bank of kredietverstrekker de betaling niet wilde vrijgeven, of omdat er een probleem was met het factuuradres.

Controleer de betaalmethode door in te loggen op je Netflix account. Als alles er goed uitziet moet je waarschijnlijk opnieuw een betaalmethode toevoegen aan je account.

Netflix-fout S7111-1957-205002

Safari-probleem

De Netflix-storing S7111-1957-205002 kan verschijnen wanneer je Safari op een Mac gebruikt. Je kunt de Netflix-gegevens uit de browser cache verwijderen of je kunt Safari geforceerd afsluiten en het opnieuw proberen.

Als je een iPhone, iPad of iPod hebt hoef je je geen zorgen te maken over S7111-1957-205002. Netflix geeft aan dat deze storing Mac-specifiek is.

Storing Netflix oplossen? Vind hier alle foutcodes om je Netflix storing op te lossen.

Netflix-fout S7111-11101

Browserprobleem

Deze Netflix storing is een Mac-specifieke browserfout. De beste manier om het op te ruimen is door naar netflix.com/clearcookies te gaan.

Netflix-fout TVP-832

Verbindingsprobleem

Netflix zegt dat TVP-832 meestal duidt op een storing van de internetverbinding. Om deze gevallen op te lossen stelt het bedrijf voor om enkele of alle van de volgende dingen te proberen:

 • Schakel beveiligingssoftware uit, zoals VPN’s
 • Start uw afspeelapparaat opnieuw op
 • Meld u af bij uw Netflix-account en meld u vervolgens weer aan
 • Controleer uw internetverbinding en start indien nodig de modem/draadloze router opnieuw op
 • Sluit uw afspeelapparaat rechtstreeks aan op uw modem
 • Wijzig uw verbindingsinstellingen terug naar de standaardinstellingen

Vergelijkbare foutcodes: Fout NW-2-5

Netflix-fout U7111-5070

Leeftijdsprobleem

Als je deze melding in beeld krijgt, waarin wordt gevraagd je leeftijd te verifiëren kun je deze eenvoudig corrigeren. Het betekent alleen dat je je Netflix-account hebt gemaakt in een gebied waar je een bepaalde leeftijd moet hebben om inhoud voor volwassenen te bekijken. Ga naar netflix.com/verifyage om te bevestigen dat je niet te jong bent om Black Mirror te kijken.

Netflix-fout UI-120

Communicatieprobleem

Deze storing op Netflix geeft aan dat je afspeelapparaat moeite heeft met “praten met” Netflix. Om dit op te lossen log je uit van je Netflix-account. Als dat niet helpt, start dan het apparaat opnieuw op. En als dat tenslotte ook niet werkt kan je het beste even contact opnemen met de fabrikant van het apparaat.

Netflix onverwachte fout

Browserprobleem

Wanneer u een onverwachte foutmelding krijgt, komt dit meestal door de browser van het apparaat. Vernieuw de pagina volgens de foutinstructies en kijk of dit het probleem oplost. Als dat niet werkt, probeer dan van browser te wisselen.

Netflix fout NW-1-5

VPN en DNS problemen

Als je deze Netflix storing ziet verhinderen VPN (virtual private network) of DNS (domain name server) problemen dat je Netflix kunt kijken. Probeer beide uit te schakelen om te zien of dat het probleem verhelpt.

Gelijkaardig probleem: Netflix Fout NQA.1001

Netflix-fout NW-2-4

Verbindingsprobleem

Hetzelfde dat de oorzaak was van Netflix code U7111-5070 zit waarschijnlijk ook achter deze. Vernieuw de pagina en probeer iets anders af te spelen. Als dat niet werkt, start je afspeelapparaat dan opnieuw op. En als niets werkt, neem dan contact op met de klantenservice voor meer hulp.

Netflix-foutcode NW-2-5, UI-199 en SNR 360

Verbindingsprobleem

Dit betekent waarschijnlijk dat je probeerde Netflix films te kijken op een apparaat dat dit niet aanbiedt. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw. Als je deze Netflix storing met Chrome krijgt, schakel dan over op Firefox of Internet Explorer in plaats daarvan.

Netflix-fout NQA-514

Verbindingsprobleem

Dit probleem heeft waarschijnlijk te maken met je netwerkverbinding. Probeer de pagina te verversen en een andere serie of film af te spelen die voor jou wel goed werkt. Als dat niet gaat, probeer dan je toestel of modem/router opnieuw op te starten of haal de kabels even los.

Soortgelijke Netflix storingen: Netflix-fout NQA-1002 , Netflix Foutcode NQA-1007, Netflix Foutcode NW-2-3

Netflix foutcode NW-1-7

Verbindingsprobleem

Dit is weer een probleem dat met je internetverbinding te maken heeft. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, start je je apparaat opnieuw op. En als niets anders werkt, neem dan contact op met de klantenservice.

Netflix fout U11 01-2000

Serverprobleem

Dit betekent, zoals gewoonlijk, dat er iets mis is gegaan tussen jou en Netflix. Probeer de pagina opnieuw te laden en kijk of dat helpt. Als dat niet helpt, start je afspeelapparaat dan opnieuw op. En als geen van deze oplossingen er voor zorgt dat de dienst weer aan de praat raakt, neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie of om je probleem verder op te lossen.

Netflix fout U1723-1007

Verbindingsprobleem

Dit is de gebruikelijke internet verbindingsfout. Vernieuw de pagina en probeer opnieuw. Als dat niet werkt, start je je toestel opnieuw op. En als beide oplossingen niet werken, neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie of om je probleem verder op te lossen.

Netflix fout NQA-1002

Verbindingsprobleem

Zoals gewoonlijk geeft de Netflix error NQA-1002 geeft aan dat er een probleem is met de internetverbinding. Ververs de pagina en probeer opnieuw. Als dat niet helpt, herstart dan je afspeelapparaat (of modem/router). Als geen van deze stappen ervoor zorgt dat je favoriete serie weer te zien is, neem dan contact op met de klantendienst voor verdere hulp of hulp om je probleem te verhelpen.

Netflix foutcode UU62-6788

Netwerkprobleem

Als de fout UU62-6788 opduikt als je Netflix probeert te kijken, komt dat waarschijnlijk door een probleem met je netwerk. Vernieuw de pagina en kijk of dat helpt. Als dat niet helpt, start je afspeelapparaat dan opnieuw op. En als geen van deze werkt, neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie of om je probleem op te lossen.

Netflix foutcode NQA-1005

Verbindingsprobleem

Deze storing is gemakkelijk te verhelpen. Vernieuw de pagina en probeer deze opnieuw te laden. Als dat niet werkt, herstart dan je apparaat of modem/router (of ga over op een andere browser) door de voedingskabel even los te halen. Als geen van deze stappen werkt, probeer dan contact op te nemen met de Netflix klantenservice.

Netflix foutcode NW-2-6

VPN / DNS-probleem

Deze Netflix foutcode betekent dat er iets mis is met je VPN of DNS verbinding. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, start je je toestel opnieuw op. En als geen van deze stappen werkt, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere hulp of hulp om je probleem op te lossen.

Samenvatting

FoutcodeMogelijke oorzaakMogelijke oplossing
0041, tvq-st-120, AIP-704, UI-400, 12001, 5403, 11853, 1011, 1012, 1016, -11800Device or connectivity issueVerwijder app cache, check je verbinding
100, 1001, 10023-5009iOS device issueLog uit, herinstalleer de app, herstart je iOS apparaat
7034, 1004UnknownBel de Netflix klantenservice
AIP-705Device or connectivity issueCheck je verbinding, log uit en herstart je apparaat
NQL.2303Android device issueSchakel over naar een niet-Android apparaat
NQM.407Android payment issueLogin en bekijk je betaalinstellingen
S7111-1957-205002Safari issueVerwijder de browser cache, herstart Safari
S7111-11101Browser issueGa naar netflix.com/clearcookies
TVP-832, NW-2-5Connectivity issueCheck je verbinding
U7111-5070Age issueVisit netflix.com/verifyage
UI-120Communication issueLog uit en herstart je apparaat
Unexpected ErrorBrowser issueVervers, verwijder je browser cache

We putten voor deze gids natuurlijk uit het Netflix helpcentrum. Als we je vraag niet beantwoordden, kijk dan in het helpcentrum voor de relevante code. Netflix heeft tientallen artikelen over verschillende foutvarianten die we gewoon niet allemaal tegelijk kunnen behandelen. Als je hulp nodig hebt bij een specifieke fout, begin dan met het bekijken van onze artikelbibliotheek. Je vindt er genoeg informatie om aan de slag te gaan!