OER Muziekspeler Speciaal voor Ouderen met Dementie (OER Radio) – Zelfstandige Radio Bediening Met 1 Knop en Herkenbare Retro Vormgeving – Dementie Hulpmiddel – Dementieradio – Stevig – 4GB Geheugen – Houten

189.00

Laatste update op 14 april 2024 02:48
Artikelnummer: 9200000094149490 Categorie:

Beschrijving

De OER Muziekspeler, perfect voor ouderen met dementie

Vaak is het voor mensen met dementie best lastig zijn om zelfstandig de radio te bedienen. Dat is jammer, want muziek heeft een positief effect op het welzijn van mensen met dementie. Gelukkig is daar de OER Muziekspeler. De OER Muziekspeler is gemakkelijk te bedienen en daarmee uitermate geschikt voor mensen met dementie. De persoon met dementie kan hiermee weer zelfstandig naar muziek luisteren. Ideaal toch?

✔️ Makkelijke bediening d.m.v. één klep

✔️ Zelf de favoriete muziek toevoegen met de bijgeleverde USB-kabel (ruimte voor meer dan 1.000 nummers)

✔️ Simpel design om verwarring te voorkomen

✔️ Goede kwaliteit en kan tegen een stootje

✔️ Herkenbaar dankzij het traditionele design

Waarom heeft u een OER Muziekspeler nodig?

De OER Muziekspeler is zeer geschikt om ouderen met dementie weer te laten genieten van muziek. De persoon kan dankzij het eenvoudige ontwerp de OER Muziekspeler zelfstandig bedienen. U kunt als familielid/verzorger zelf muziek toevoegen aan de OER Muziekspeler. Dit doet u eenvoudig via de computer door middel van de bijgeleverde USB-kabel. U kent de desbetreffende persoon het best, daardoor weet u ook het best welke muziek de persoon gaat waarderen en welke muziek herkenbaar is voor hem/haar. Zo kan de persoon zelfstandig weer genieten van de muziek van vroeger.

Waarom is de OER Muziekspeler zo speciaal?

De OER Muziekspeler is speciaal ontworpen om ouderen met dementie weer te laten genieten van hun favoriete muziek. De personen hoeven niet meer te wachten tot iemand de radio voor ze aan zet , maar kunnen door middel van de simpele bediening zelf de OER Muziekspeler bedienen. Dit maakt een einde aan stereotorens volgeplakt met gele post-its als instructies. Familieleden en verzorgers kunnen met de USB-kabel muziek toevoegen aan OER Muziekspeler. Als de muziek is toegevoegd hoeft de persoon alleen de klep omhoog te doen om de OER Muziekspeler aan te zetten, en de klep omlaag te doen om deze weer uit te zetten. Aan de onderzijde van de OER Muziekspeler is het voor familie en verzorgers mogelijk om het volume te regelen. Zo voorkomt u dat de persoon met dementie de muziek per ongeluk te hard of te zacht zet.

Prijshistorie voor OER Muziekspeler Speciaal voor Ouderen met Dementie (OER Radio) – Zelfstandige Radio Bediening...

Statistieken

Huidige prijs €189,0014 april 2024
Hoogste prijs€189,0011 maart 2024
Laagste prijs€189,0011 maart 2024
Sinds 11 maart 2024

Laatste prijswijzigingen

€189,0011 maart 2024

Extra informatie

Merk