OER Muziekspeler voor Ouderen met Dementie (Dementievriendelijke Radio) – Zelfstandige Bediening – Vergemakkelijkt Mantelzorg – Ruimte voor meer dan 1.500 Nummers – Stevig/Robuust/Kwaliteit – Walnoot/Hout Kleur

189.00

Artikelnummer: 9300000004140124 Categorie:

Beschrijving

De Officiële OER Muziekspeler

Voor ouderen met dementie worden veel zaken steeds ingewikkelder, zo ook het luisteren naar muziek. Dat terwijl muziek juist heel belangrijk is, wat muziek heeft een positief effect op het welzijn van mensen met dementie en stimuleert de hersenen. De OER Muziekspeler maakt het weer mogelijk om zelfstandig muziek te luisteren door de gemakkelijke bediening. Geen stereotoren meer volgeplakt met post-its als instructies. Super toch?

✔️ Super makkelijke bediening met één klep

✔️ Voeg zelf iemands favoriete muziek toe

✔️ Eenvoudige design voorkomt verwarring

✔️ Wordt herkend dankzij het traditionele design

Waarom heeft u een OER Muziekspeler nodig?

De OER Muziekspeler is de perfecte oplossing om mensen met dementie weer te laten genieten van muziek. Dankzij het eenvoudige design kan iemand met dementie de OER Muziekspeler zelf bedienen. U als familielid of verzorger kunt zelf via de computer de favoriete muziek toevoegen aan de OER Muziekspeler. De OER Muziekspeler heeft een intern geheugen van 4 GB. Dit biedt ruimte voor meer dan 1.000 muzieknummers. U kent de desbetreffende persoon het best, daardoor weet u ook het beste welke muziek deze persoon gaat waarderen. Daarna kan de persoon zelfstandig weer genieten van de muziek van vroeger. De kracht van muziek zit in de herkenbaarheid. Daarom is dit stukje maatwerk in muziek extra waardevol.

Wat maakt de OER Muziekspeler speciaal?

De OER Muziekspeler is zo speciaal vanwege zijn eenvoud. De OER Muziekspeler is speciaal ontworpen voor mensen met dementie. Gebruiksgemak is hierin het sleutelwoord geweest. De persoon met dementie hoeft niet meer te wachten tot iemand de radio voor ze aan zet, maar kunnen door middel van de eenvoudige bediening zelf de OER Muziekspeler bedienen. De bediening bestaat uit een paar opties:

  1. Muziek aanzetten: Klep omhoog
  2. Volgend nummer: Grote ronde knop indrukken
  3. Muziek uitzetten: Klep omlaag

Aan de onderzijde van de OER Muziekspeler is het mogelijk om het volume te regelen. Dit is enigszins “verstopt”, zo voorkomt u dat de muziek per ongeluk te hard of te zacht wordt gezet. De OER Muziekspeler beschikt ook over een koptelefoonaansluiting.

Prijshistorie voor OER Muziekspeler voor Ouderen met Dementie (Dementievriendelijke Radio) - Zelfstandige Bediening...

Statistieken

Huidige prijs €189,0019 juli 2024
Hoogste prijs€189,007 maart 2024
Laagste prijs€189,007 maart 2024
Sinds 7 maart 2024

Laatste prijswijzigingen

€189,007 maart 2024

Extra informatie

Merk