Philips Fidelio X3

Topklasse | Over-ear

Laatste update op 15 april 2024 10:13
Categorie:

Beschrijving

De Philips Fidelio X3 koptelefoon – met zijn uitzonderlijke audioprestaties, comfort, design en kwaliteit – zal vanaf eind augustus 2020 beschikbaar zijn voor muziekliefhebbers in Nederland.

TP Vision heeft bevestigd dat de herlancering van de veelgeprezen Philips Fidelio-serie high-end koptelefoons en AV-producten zal starten met de lancering van de nieuwe Philips Fidelio X3 over-ear koptelefoon. De high-end koptelefoon ligt vanaf 24 augustus in de schappen.

De Philips Fidelio X3 is de nieuwste versie van de enorm populaire headsets met open achterkant, zeer geliefd bij zowel audiofielen als artiesten vanwege hun unieke combinatie van natuurlijke, nauwkeurige geluidskwaliteit, extreem comfort en stijlvol, luxe design.

Muziekkenners zullen merken dat de Philips Fidelio ervaring voortborduurt op het ontwikkelen van producten die een gevoel van trots opwekken, gericht op drie pijlers: geluidskwaliteit, Europees design en een logische gebruikerservaring – met de lancering van de X3 als het vlaggenschip voor het assortiment.

TP Vision heeft de Philips Fidelio X3 ontworpen om nauwkeurigheid te combineren met genereuze bassen en een warm middenbereik – waarbij de focus ligt op een strak, indrukwekkend geluid met een uitzonderlijke scheiding van instrumenten en stemmen, terwijl de hoge tonen van het spectrum zuiver en gedetailleerd zijn. De koptelefoon biedt bovendien een uitstekende extensie. Het resultaat is een ruimtelijke, grootschalige ervaring waarbij muziek tot ver buiten de koptelefoon lijkt te reiken.