Soundmagic E10

Topkwaliteit geluid met een ruime keuze aan accessoires. De Soundmagic E10 is nu ook verkrijgbaar met microfoon en afstandsbediening; de Soundmagic E10C.

Categorie:

Beschrijving

Topkwaliteit geluid met een ruime keuze aan accessoires. De Soundmagic E10 is nu ook verkrijgbaar met microfoon en afstandsbediening; de Soundmagic E10C.

Met de Soundmagic E10 haal je iets heel speciaals in huis. Deze oordoppen klinken niet alleen geweldig, ze zijn ook erg stevig dus je kunt hiermee weer jaren vooruit! De E10 is een van de nieuwste modellen van Soundmagic en je kunt direct zien dat hier alle beschikbare know-how in is gestopt.

Van de volle bass tot het heldere hoog, de lage, midden en hoge tonen zijn perfect in balans. Muziek klinkt hierdoor precies zoals het door de muzikant bedoeld is, zonder overheersende tonen. Alle kleine details worden perfect weergegeven waardoor je je bij een live-concert waant. De Soundmagic E10 is hierbij niet te lief en kan goed knallen, perfect dus!

De kabel is gemaakt van sterk maar zacht rubber en is zoals alle oordoppen van Soundmagic is het rechter oordopje te herkennen aan de rode ring.

De Soundmagic E10 kopen in Nederland? Dan moet je bij ons zijn!

Soundmagic E10 Reviews

“[..] exceptional for the money, and the new affordable choice for those looking to upgrade those bundled buds” – What Hifi?

“I can really recommend the Soundmagic E10 if one’s looking for a natural, dynamic, non-fatiguing sound signature.” – Anything but iPod

“We were particulalry inpressed with the audio quality and the bass response, while the slick design and colour options, along with the handy cable clip also add to the package.” – Pocket-lint

In de verpakking

  • Single-flange oortips (S, M en L)
  • Bi-flange oortips
  • Opbergtasje
  • Shirtclip