Spotify Music Player Bluetooth Walkman Mighty Vibe © – Beluister je Playlist Zonder Telefoon – Gully Blue

Artikelnummer: 9200000114310334 Categorie:

Beschrijving

De eerste offline speler voor Spotify en Amazon Music

Hardlopen, Fitness, Wielrennen vanaf nu beoefenen je elke sport met je favoriete Spotify playlist zonder je telefoon je mee te hoeven nemen. Is dat echt mogelijk? Ja dat is echt mogelijk met de Mighty Vibe. Deze kleine en vooral lichte muziekspeler koppelt met jouw Spotify en/of Amazon Music account en synchroniseert jouw afspeellijsten zodat jij deze offline kunt beluisteren zonder gebruik van je telefoon. Even rust zonder vervelende notificaties die telkens weer naar voren komen, hierdoor dus ook ideaal om je kinderen te laten genieten van muziek.

LET OP! De Mighty Vibe is GEEN MP3 speler maar speelt uitsluitend muziek van Spotify en Amazon music af.

Met deze kleine muziekspeler neem jij je hele Spotify of Amazon Music bibliotheek mee waar jij maar wilt maar dan zonder je telefoon om de muziek op te downloaden. De ideale oplossing voor iedere sporter die op pad wil zonder telefoon. De Mighty Vibe is compact, licht en simpel in gebruik Al zullen sommigen even moeten wennen aan de interface zonder display.

Less is more!

Eenvoud is de kracht van dit kleine apparaatje. Er zijn maar een paar knoppen nodig om de Mighty Vibe te bedienen waarvan de meeste zo herkenbaar zijn dat je er niet over hoeft na te denken. Rechts boven zit de button voor de playlists, druk je hierop dan hoor je een dame vertellen welke playlist er geselecteerd is.

Kenmerken van de Mighty Vibe

  • Draadloos synchroniseren met je telefoon
  • Geniet van + 5 uur speeltijd
  • Plaats voor meer dan 1,000+ nummers
  • Connect je hoofdtelefoon via Bluetooth of gewoon bedraad
  • Water & Drop resistant
  • Spotify Premium vereist

Om jouw afspeellijsten te koppelen maak je gebruik van de gratis app van Mighty Vibe, via deze app kun je jouw lijsten downloaden op je Mighty waarna je de telefoon thuis kunt laten.

Prijshistorie voor Bluetooth Walkman Mighty Vibe © - Spotify Music Player - Beluister je Playlist Zonder Telefoon -...

Extra informatie

Merk