Transnect – HiFi Audio – MP3 Speler – met 8GB Geheugen Micro SD-kaart – en HiFi Oordoorpjes – FM Radio – multifuncitonaal – Geheugen uitbreidbaar

Categorie:

Beschrijving

Ben je ontevreden over de muziekdecodeerkwaliteit van je mobiele telefoon? Vind je het leuk om te sporten met muziek, maar heb je last van de korte accuduur van je mobiele telefoon? TRANSNECT HIFI Audio MP3 Speler kan dit voor je oplossen! Hij kan de belangrijkste lossless muziekformaten decoderen, en samen met onze HiFi Oordoorpjes zorgt hij overal voor muziek van hoge kwaliteit. Hij kan 8GB (uitbreidbaar tot 64GB) muziek in verliesvrije kwaliteit voor je opslaan, en minimaal 10 uur onafgebroken afspelen. Neem deze mp3 en geniet nu van je muziek!

HiFi-audiodecodering
Anders dan de mobiele telefoon, kan deze mp3 de belangrijkste lossless muziekformaten decoderen, zoals APE, WAV, FLAC, MP3. Zo kunt u luisteren naar uw favoriete muziek met lossless audio kwaliteit.

HiFi oordorpjes
Wij leveren ook een gratis paar hifi-oordorpjes bij deze mp3-speler, zodat je de hoge afspeelkwaliteit meteen kunt ervaren.

TRANSNECT 8GB MP3 Speler
✔ HiFi audio
✔ HiFi oordorpjes
✔ Licht gewicht
✔ 8GB gratis Micro SD-kaart + uitbreidbaar tot 64GB
✔ 10 uur of langer accuduur
✔ Professionele geluidsmodi
✔ FM radio
✔ Geluidsrecorder, video, e-boek,

Licht Gewicht met Extra Grote Opslagcapaciteit
Deze MP3 Speler weegt slechts 80 gram en je kunt hem gemakkelijk met één hand bedienen. Met het gatje aan de onderkant kunt je het gemakkelijk met een draadje ophangen. Met een geheugen van 8GB is er genoeg ruimte op de speler voor ongeveer 4000 muziekstukken. Dus wees niet meer bezorgd over de lage opslagcapaciteit van je mobiele vanwege de lossless kwaliteit muziek waar je van houdt. Is 8GB niet voldoende voor jou? Breid het geheugen uit met een Micro SD-kaart tot wel 64GB.

Meerdere Geluidsmodi en Afspeelmodi
Naast andere basisinstellingen, biedt deze mp3-speler vele professionele geluids- en afspeelinstellingen. Het omvat equalizer-instellingen, aanpassen instellingen, variabele snelheid afspeel instellingen, en replay modus instelling. Speel er gewoon mee en heb plezier!

Extra Lange Accuduur
De accuduur van deze speler is 10 uur of langer. Je hoeft zich dus geen zorgen meer te maken dat het afspelen van muziek te veel stroom van je mobiele telefoon verbruikt.

Meerdere Andere Functies
Er zijn nog 4 functies naast onze muziek afspeel functie. Je kunt genieten van een film, een e-boek lezen, naar de radio luisteren of het als een geluidsrecorder gebruiken. Er zijn zoveel interessante dingen die je kunt doen met de Transnect mp3 speler, wacht niet langer en begin hem te ontdekken!

Specificaties:
Merk: TRANSNECT
Inhoud Verpakking: 1 x MP3 Speler, 1 x Oordopjes, 1 x Micro SD-kaart, 1 x USB-kabel, 1x Handleiding
Kleur: Zwart
Afmetingen: 90 x 41 x 9 mm
Gewicht: 35 gram
Display: TFT
Schermdiagonaal: 1,8 inch (4,5 cm)
Ondersteunde audio: MP3,WAV, APE, FLAC
Opslagcapaciteit Tooltip: 8 GB
Oplaadbaar: Ja
Voedingstype:USB

Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden we een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je hoeft je geen zorgen te maken.

Prijshistorie voor Transnect - HiFi Audio - MP3 Speler - met 8GB Geheugen Micro SD-kaart - en HiFi Oordoorpjes - FM...

Statistieken

Huidige prijs -13 juni 2024
Hoogste prijs€25,8931 augustus 2023
Laagste prijs€25,8931 augustus 2023
Sinds 31 augustus 2023

Laatste prijswijzigingen

€25,8931 augustus 2023

Extra informatie

Merk