Ultrasone

Ultrasone hoofdtelefoons zijn voor de liefhebbers van mooie producten haast onweerstaanbaar. De precisie waarmee de hoofdtelefoons van Ultrasone in elkaar worden gezet in onovertroffen. Zelden zie je zulke mooie materialen in een hoofdtelefoon, zeker bij de Edition serie!

Ultrasone is een Duitse fabrikant die zich vooral richt op professionele gebruikers. Hiervoor heeft Ultrasone twee technieken ontwikkeld, ULE en S-Logic. ULE staat voor Ultra Low Emission en beschermt de gebruiker tegen de magnetische straling die andere hoofdtelefoons afgeven. Ultrasone claimt dat de straling met 90% afneemt ten opzichte van andere merken, iets wat de gezondheid ten goede zou komen.

Met S-Logic wordt het geluid van de hoofdtelefoons niet in het oorkanaal gestuurd, maar via de oorschelp geleid. Dit kleine verschil heeft een behoorlijke impact als je weet dat de oorschelp verantwoordelijk is voor het 3d-effect in geluid. De Ultrasone hoofdtelefoons klinken daardoor zeer ruimtelijk en zijn meer met speakers te vergelijken dan andere merken.

Het grootste deel van de Ultrasone hoofdtelefoons is gesloten, wat zorgt voor een goede afsluiting van de omgeving. De topmodellen in de HFI- en PRO-lijn zijn ook als open model verkrijgbaar.

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond