X-mini ME – Roze

Artikelnummer: 9200000024538738 Categorie:

Beschrijving

De speaker die amper zo groot is als uw duim

Deze mini speaker ME van X-mini is werkelijk zo klein als een gemiddelde duim, maar heeft een geweldig groot geluid. Het ontwerp is minimalistisch en heeft een metalen clip. Zo kunt u de X-mini ME eenvoudig meenemen en vast maken aan uw broek, sleutelbos of een rugzak. En met het meegeleverde koord hoeft u de X-mini ME niet eens meer vast te houden of neer te zetten. Of u nu op de fiets zit of gaat berg beklimmen, de X-mini ME begeleidt u overal naar toe.

Kenmerken:

 • X-mini ME, de speaker zo groot als uw duim
 • Groot geluid, met magnetisch afgeschermde speakers
 • Inclusief metalen clip, eenvoudig te bevestigen aan uw broek, sleutelbos of rugzak
 • Inclusief bevestigingskoord
 • Speeltijd tot wel 6uur lang genieten van uw favoriete muziek
 • microUSB aansluiting, inclusief microUSB laadkabel
 • 3.5 mm Audio Jack aansluiting
 • Luidsprekers output 1.5W
 • Frequentie: 200Hz-20kHz
 • Oplaadbare 230mAh batterij, 5V
 • Afmeting: 44 x 38 mm
 • Kleur: Roze

Kenmerken

 • End of Life: Yes
 • Accessoires: Audio – Speakers
 • Kleur: Roze

Prijshistorie voor X-mini ME - Roze

Extra informatie

Merk