U bent hier: Home » Achtergrond

Bose SoundLink mobile speaker. Muziek. Altijd. Overal.

maandag 19 december 2011, geplaatst door Hear+See redactie | 6496 keer bekeken

Je favoriete muziek staat natuurlijk op je mobiele telefoon. Vanaf nu kun je die muziek delen met anderen waar en wanneer je maar wilt, met een geluidskwaliteit die je bij geen enkele andere bluetooth luidspreker vindt. De SoundLink wireless mobile speaker is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, zodat je bij elke gelegenheid de sfeer verhoogt met je muziek.

De luidspreker werkt draadloos met je iPhone, Android, Blackberry of een bluetooth apparaat, zoals een tablet of laptop. Je hoeft niets aan te sluiten of te docken. Je kunt muziek afspelen of streamen via Spotify en internetzenders. En dankzij de oplaadbare accu speelt je muziek urenlang door.

Muziek voor elk moment
Van een onverwachte lunchafspraak tot een spontaan dagje strand, elke dag kent zo zijn eigen verrassingen. En met de SoundLink speaker geef je ze allemaal een persoonlijk tintje. Deze compacte, draagbare luidspreker past in je hand, tas of rugzak. De geïntegreerde hoes kun je uitklappen tot een statief en beschermt de luidspreker als je deze ergens mee naartoe neemt. Als je de hoes weer inklapt, schakel je de luidspreker uit.

Geluid als geen ander
De SoundLink speaker gebruikt unieke innovatieve technologieën voor gedetailleerd geluid met krachtige bastonen. Voor de lage tonen worden geen zware woofers of grote poorten gebruikt, maar speciale passieve conussen — de enige manier waarop een dergelijk compacte luidspreker dit krachtige geluid kan produceren.

Handige draadloze verbinding
Je kunt de luidspreker heel eenvoudig koppelen met je bluetooth apparaat. Dit hoef je maar één keer te doen. Houd de bluetooth knop op het bovenpaneel ingedrukt en selecteer de SoundLink speaker op je smartphone of een andere bron. De koppeling is nu opgeslagen en je kunt meteen beginnen met afspelen. Je kunt wel zes bluetooth bronnen opslaan in het geheugen van de luidspreker. In de meeste gevallen is het draadloze bereik ongeveer tien meter.

De hele dag afspelen
Een oplaadbare lithium-ion accu zorgt ervoor dat de muziek wel acht uur achterelkaar blijf spelen, zelfs terwijl je sms't, e-mailt of op internet surft. En als er een stopcontact in de buurt is, kun je de inbegrepen voedingsadapter gebruiken om de accu op te laden terwijl je luistert. Een lege accu is meestal in twee tot drie uur opgeladen. Ook is er een lader voor in de auto verkrijgbaar waarmee je de luidspreker tijdens het rijden oplaadt.

Kies je eigen stijl
De luidspreker wordt geleverd in twee modellen: een standaardafwerking met een donkergrijze nylon hoes, en een premiumafwerking met een donkerbruine leren hoes. Er zijn hoezen in aanvullende kleuren verkrijgbaar (apart verkocht) waarmee je de luidspreker je eigen stijl meegeeft.

Meer info en consumenten adviesprijsinformatie: Bose-soundlink.nl

Highlights SoundLink wireless mobile speaker
• Je muziek komt tot leven met helder geluid vol details
• Werkt via draadloze verbinding met je mobiele telefoon, tablet of een ander Bluetooth®-apparaat
• Compact en lichtgewicht - past in een tas of rugzak
• Oplaadbare lithium-ionaccu voor acht uur lang non-stop muziek
• Geïntegreerde hoes beschermt het systeem en kan worden uitgeklapt tot een statief zodat je overal meteen kunt genieten van je muziek

 Bose SoundLink
doet me erg denken aan mijn braun draagbare radio, waar ze toen ongeveer dezelfde reklame leus bij gebruikte.
grigori op 23 december 2011 23:30


Reageer op dit artikel

Nieuwe gebruiker?

U dient zich te registreren voordat u kunt reageren.

Nu registreren


Verstuur