U bent hier: Home » Nieuws » Portable » Portable Accessoires » Touchscreen handschoenen voor in de winter

Touchscreen handschoenen voor in de winter

dinsdag 22 november 2011, geplaatst door Hear+See

De winter komt er aan en het beloven een paar koude maanden te worden. Dus dat wordt jezelf goed inpakken! Alleen is het altijd zo vervelend als je gebeld wordt en probeert op te nemen met handschoenen aan. Meerdere malen probeer je op te nemen, maar zonder resultaat. Om toch nog op tijd te reageren, besluit je uiteindelijk jouw handschoen uit te trekken. Al snel wordt je hand koud en hoop je dat het gesprek niet te lang duurt.

Mujjo™ Touchscreen Gloves from Mujjo on Vimeo.

Touchscreens reageren niet, of maar moeilijk, op handschoenen. Daarom ontwikkelde het Nederlandse Mujjo winter handschoenen waar touchscreens wel op reageren. Vanaf deze winter neem je de telefoon zonder problemen op terwijl jij je handschoenen gewoon aan hebt. Bibberende, blauwe en verstijfde vingers zijn verleden tijd!

Het geheim: capacitieve touchscreens reageren op je huid, omdat die geleidende eigenschappen bezit. Reguliere handschoenen zijn niet geleidend waardoor een touchscreen niet reageert. In handschoenen van Mujjo echter, zijn nylon garen met een zilver coating verweven. De fabrikant meent dat het zilver de handschoenen geleidend maakt, waardoor je iPhone of een ander touchscreen apparaat wel reageert.

Muijo vertelt ten slot: “Bestaande touchscreen handschoenen zijn beperkt tot het gebruik van een of twee vingertoppen. De Mujjo touchscreen handschoen maakt het mogelijk om al je vingertoppen en zelfs de rest van je hand te gebruiken.”

De Mujjo Touchscreen Gloves zijn verkrijgbaar voor vrouwen (maat S / M) en mannen (maat M / L) voor 24,95 euro in de Mujjo Online Store.
Bron: Hear + See

« Vorige nieuwsbericht
Samsung sd kaart overleeft 24 uur in zeewater
Volgende nieuwsbericht »
Strijd tussen Spotify en Google Music?

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur