U bent hier: Home » Nieuws » Computers » Computer Algemeen » RIM komt met BlackBerry Mobile Fusion

RIM komt met BlackBerry Mobile Fusion

woensdag 30 november 2011, geplaatst door Hear+See

Smartphones zijn tegenwoordig een onderdeel van ons geworden en we nemen ze overal mee naartoe. En ja dan kan het wel eens gebeuren dat je jouw smartphone verliest. Dit is natuurlijk erg vervelend, vooral als het om een zakelijke smartphone gaat. Belangrijke informatie wil je baas toch liever intern houden.. Heel begrijpelijk en dat is precies van RIM dacht en is hiermee aan de slag gegaan.

Wat is nou het geval? RIM heeft een nieuwe ontwikkeling aangekondigd. De fabrikant van BlackBerry komt met Mobile Fusion, een beveiligingssoftware voor Android en iOS . Dit is voor zowel een tablet als voor een smartphone. Zo kan een beheerder op afstand het apparaat blokkeren of alle software updates doorvoeren, zonder verbonden te zijn met een computer. Ook kan er gekozen worden voor bepaalde applicaties er geïnstalleerd worden.  

Door BlackBerry Mobile Fusion zou het gebruik eenvoudiger moeten worden. RIM laat weten dat Mobile Fusion de oplossing voor bedrijfsmobiliteit is en dat verschillende toestellen voortaan makkelijker beheert kunnen worden in hun activiteiten. RIM wil er door de aankondiging van Mobile Fusion voor zorgen dat er op een vertrouwelijke manier overzicht is op gebruik van bedrijfs- en privé toestellen .
 
Kan je de functionaliteit van het Mobile Fusion ook uitbreiden naar meerdere platformen? Ja dat kan en dat is natuurlijk wel fijn. Veel bedrijven stellen smartphones beschikbaar voor het personeel, maar tegenwoordig kan het personeel ook zelf een toestel kiezen.  
 
Kijk hier voor meer informatie.Bron: Hear+See

« Vorige nieuwsbericht
Sonos Controller nu ook voor Android tablets
Volgende nieuwsbericht »
The battle of 3D tv's: LG vs. Philips

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur