Beyerdynamic DT 990 Edition

153.00

Over-ear

Beschrijving

De Beyerdynamic DT 990 Edition onderscheidt zich door zijn karakteristieke en natuurgetrouwe geluid. Het niveau van detail is simpelweg waanzinnig. Deze Beyer  is een open, dynamische headphone van uitzonderlijke kwaliteit en is geschikt voor alle muziekstijlen. Popmuziek, klassiek of jazz, de DT 990 Edition zal je het geluid laten horen zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Een waar genot, elk tikje tegen de gitaarsnaren is hoorbaar. Ook de vocalen zijn zo helder, accuraat en gedetailleerd, alsof je bij de opname zelf aanwezig bent.

Het design van de DT 990 Edition is zoals je gewend bent van Beyerdynamic. Strak, solide en goedgebouwd, met een fantastische afwerking. Ook met het comfort van deze Beyer zit het, zoals altijd, wel goed. De hoofdtelefoon is superlicht, druk niet te hard op je hoofd en de oorschelpen zijn heerlijk zacht. Ook, zoals te verwachten, is de hoofdtelefoon makkelijk verstelbaar in grootte, waardoor je de ideale pasvorm weet te creëren. Een extra fijn kenmerk aan deze headphone is de ‘single-sided cable’, waardoor je minder snel in de knoei komt met kabels.

Vooral met een goede versterker, en dan met name de Beyerdynamic A200p, is de DT 990 Edition een genot om naar te luisteren. Als je ervan houdt omringd te worden door je muziek en geniet van een fijne bass dan is deze headphone perfect voor je. Supercomfortabel, coole looks en, niet geheel onbelangrijk, een geweldig geluid.