Chord Hugo 2

16.99

De Chord Hugo is met stip de beste mobiele versterker en dac. Wat je ook op de Hugo (you-go) aansluit, het klinkt altijd voortreffelijk.

Categorie:

Beschrijving

De Chord Hugo is met stip de beste mobiele versterker en dac. Wat je ook op de Hugo (you-go) aansluit, het klinkt altijd voortreffelijk.

De Chord Hugo is hot. Wij snappen wel waarom; er komt weinig in de buurt als het gaat om geluidskwaliteit. Zowel de dac als de hoofdtelefoonversterker in de Hugo zijn gewoon heel erg goed.Waar je ‘m ook aansluit, de Chord Hugo zorgt voor absolute topkwaliteit.

Over dat aansluiten; de Hugo accepteert vrijwel alles. Optisch, coax, bluetooth, RCA of USB, het maakt niets uit. Het beste resultaat krijg je door de Chord digitaal aan te sluiten. De dac is van topkwaliteit, dus dat verschil hoor je direct! Of je nou een mobiele speler gebruikt of de Hugo thuis op je cd-speler aansluit. De spelers van iBasso en Fiio kunnen via coax een digitaal signaal uitsturen, de spelers van Astell & Kern sturen digitale signalen via een optische verbinding uit. Beide zijn uitstekend geschikt om met de Hugo te combineren.

Bij het ontwerp van de Chord Hugo is goed gekeken naar de usb-aansluiting. Usb werkt natuurlijk perfect, zeker omdat je voor de Hugo geen drivers nodig hebt. Nadeel is wel dat de stroomvoorziening van usb nadelig is voor de geluidskwaliteit. Hierop heeft Chord besloten de usb-aansluiting niet als stroomvoorziening te gebruiken. Dit klinkt een stuk beter, maar misschien nog wel interessanter is dat hiermee de Hugo op een iPhone, iPad of Android-apparaat is aan te sluiten! Het werkt allemaal als een speer, en klinkt ook zo!

Opladen duurt maar twee uur, dus ook dat is prima voor elkaar. Ook gaaf; je kunt de Hugo zelfs via Bluetooth aansturen! Dit werkt zonder haperingen en is perfect geschikt voor onderweg. Met de Chord Hugo ben je voorzien van de top in hoofdtelefoonversterkers, dus kom ‘m snel een keer bij ons proberen, of bestel de Hugo nu en probeer de uitstekende versterker thuis!